Kad je šofer otvorio vrata, NASTAO JE HAOS: Popularna srpska pevačica UPALA NA SVADBU KAMIONOM! (VIDEO)

Dok su mladenici i kumovi sedeli za venčanim stolom, kamion je uleteo na svadbu i nastao je haos

Kada se organizuje svadba za sina ili ćerku, roditelji, bliska rodbina, kumovi, pa i prijatelji, ne štede novca da im ugode, a ponekad i prirede pravo iznenađenje angažovanjem estradnih umetnika sa čijom pojavom slavlje postane pravi spektal.

PROČITAJTE JOŠ TROŠKOVI SU JEZIVI, PRIHODI NULA! Koronaške muke Cece Ražnatović

Popularna estradna pevačica Stanojka Mitrović - Ćana postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što se na jednom venčanju u Novom Gradu u Republici Srpskoj pojavila kao gost iznenađenja.

 

Tu ne bi bilo ništa čudno da se Ćana nije pojavila u kamionu koji je bio svadbarski okićen. Naime, dok su mladenci razgovarali sa kumovima za venčanim stolom, kamion je prilazio šatoru, a kada je došao do dvorišta u kom se nalazio, začuo se Ćanin glas sa ozvučenja, što je izazvalo veliko iznenađenje među prisutnima, pogotovo kod mlade. Kada su shvatili o čemu se radi, nastao je pravi trans.

Pesma "Nadam ti se" , Ćanin hit s kraja devedesetih, odzvanjao je šatrom dok su mladenci u neverici i s velikim zadovoljstvom uživali u nastupu omiljene pevačice.

 

Video je izazvao veliku pažnju i na društvenim mrežama, gde su ljudi mahom komentarisali kreativnost rodbine oko dovođenja pevačice, ali i njenog glasa, po kojem je Ćana već decenijama poznata u narodu.

Share this article