NJEMU SE I NOVAK DIVI: Čudo od deteta koji sa loptom sve može!

Šestogodišnji dečak iz Irana, Arat Hoseini, zahvaljujući svojim neverovatnim fizičkim sposobnostima postao je velika zvezda na Instagramu

 Ima samo šest godina i više od četiri miliona pratilaca na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Ovaj simpatični dečak svakodnevno oduševljava svojim neverovatnim fudbalskim potezima i fizičkim predispozicijama.

 

Iransko čudo od deteta je sjajan fudbaler i stručnjak za gimnastiku. Verovali ili ne, otac Muhamed je počeo da ga trenira pre nego što je prohodao. Imao je samo devet meseci kad je počeo da se bavi gimnastikom, a od druge godine je počeo da se pojavljuje u brojnim publikacijama. Međutim to je bio samo početak. Kada se pre par godina na društvenim mrežama pojavio jedan snimak na kom izvodi zahtevne vežbe, postao je zvezda društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ ŠOKANTNI APEL NEMAČKOG DOKTORA: Korona je plod mafijaške prevare! Upozorio na nove vakcine na primeru iz Kenije! (VIDEO)

Arat je kasnije otkrio fudbal i verovatno je najtalentovaniji šestogodišnjak na svetu. Njegovom fudbalskom umeću dive se brojni fudbalski asovi, među kojima je i njegov idol Lionel Mesi.

 

Ono što najviše intrigira njegove obožavatelje je Aratovo telo. Kako konstantno trenira od prve godine života, nalazi se u perfektnoj formi. Njegovi trbušni mišići su impresivni.

Srpski teniser Novak Đoković je nedavno izrazio svoje divljenje ovom simpatičnom dečaku, snimio je simpatičnu video poruku za Arata.

PROČITAJTE JOŠ "Zvaću policiju, uznemiravaš mi pse": Pustila dete u svoje dvorište, dobila pretnju od komšinice (FOTO)

"Gledam tvoje video snimke sa svojim sinom Stefanom, koji je godinu dana mlađi od tebe. Ti si mu inspiracija. Neverovatan si, fenomenalan. Ti si najjači šestogodišnjak koga sam ikada video", nije krio oduševljenje Novak.

Arat se trenutno nalazi u Engleskoj, gde trenira u klupskoj akademiji Liverpula i sanja da će jednog dana zaigrati za svoj omiljeni klub - Barselonu.

Share this article