Ovako izgleda prvi susret deke i unuka u doba koronavirusa (FOTO)

Deka očajno viri kroz prozor i posmatra svog unuka po prvi put

Kako se njegov unuk rodio tokom pandemije korona virusa, deka je naslednika mogao da vidi samo kroz prozor - na distanci.

PROČITAJTE JOŠ: "Hvala ti, partizanko moja": Dušan je čestitao baki 94. rođendan i cela Srbija PLAČE NAD OVIM SNIMKOM

"Tri generacije socijalne distance. Moj tata vidi svog unuka prvi put", napisala je na Tviteru Ema Betgol, sestra ponosnog tate Majkla Galakvaje, prenosi "USA Today".

 

A na slici koja je još jedno svedočanstvo pandemije korona virusa nalaze se Majkl, njegov tata i sin Fejlon koji se rodio 14. marta, dan nakon što je Majklova supruga dovezena u bolnicu.

Autor fotografije koja je nastala u Irskoj, nadomak Dablina, jeste medicinska sestra koja živi u blizini Majklove porodice, a koja je nakon dolaska bebe kući, pomogla roditeljima da sterilišu svu odeću koju su nosili u bolnici.

Ponosni tata je sliku poslao sestri Emi Betgol na Votsapu i ona ju je zatim objavila na Tviteru gde je izazvala brojne reakcije.

 

"Lice tvog oca... ljubav", glasi jedan komentar, dok drugi Tviteraš kaže Emi da obavezno fotografiše momenat kada deka prvi put pomazi unuka Fejlona.

Deka to jedva čeka!

Ponosna tetka je na Tviteru naglasila da se njen tata koji živi na dva minuta od sina i unuka, oseća dobro, a jednog Tviteraša slika iz Irske posetila je na fotografiju iz porodilišta u Sovjetskom Savezu 1977. godine.

Maleni Fejlon nije svestan svoje slave, ali će kada odraste, imati divnu uspomenu na prve dane života. A biće vremena da on i deka nadoknade propušteno.

PROČITAJTE JOŠ: Radila sam 48 sati, molim vas PRESTANITE: Medicinska sestra zbog panične kupovine ostala BEZ HRANE (VIDEO)

U Irskoj je u momentu pisanja ovog teksta 906 zaraženih, zabeležena su četiri smrtna slučaja, petoro ljudi se potpuno oporavilo.

U kriznim vremenima poput ovih, neophodne su radikalne mere i ukoliko ih se svi budemo pridržavali, veće su šanse da se nemili događaji ublaže.

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima

Share this article