Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su da njihov učitelj prolazi kroz težak period u životu, pa su mu priredili iznenađenje koje verovatno nikad neće zaboraviti.

Zadranin Darko Kovačević (31) zadržan je u pritvoru istražnog zatvora u Zadru pod sumnjom da je u sredu, 13. juna, zbog ljubavnih razmirica brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku u kafiću u Ulici Benka Benkovića na Meladi.

Malena Remi Eliot, koja ima svega 3 godine, izgubila se u polju kukuruza u kojem je provela celu noć jer potraga nije uspela pre mraka. Međitim, kada su je nakon 12 sati našli shvatili su da je sa njom bio njen najbolji prijatelj - mali pas koji se nije mrdao od nje i čuvao je.

Kada je Evie Claire izašla na scenu u emisiji “America's Got Talent”, publika i žiri nisu znali koliko će dirnuti srca svih ljudi.

Drugi prst Halkidikija krije blago kakvo ne možete ni da zamislite... Ako želite nešto drugačije od klasičnog modela letovanja, onda je Sitonija idealna destinacija za vas. Za mnoge i najlepši prst, krije toliko prirodnih lepota, a samo sedam dana će biti dovoljno da ih sve otkrijete.

Jedan muškarac je video rupu u steni pa je želeo da sazna šta se nalazi sa druge strane.

Page 1 of 154