PLAŽE PUNE LJUDI! ŠOK SNIMAK IZ GRČKE! KORONA je prošlost, ili su se Grci prerano opustili?!

Meteorolozi u Grčkoj predviđaju da će biti još toplije i da bi temperatura mogla da ide i do 39-40 stepeni

Atinjani su danas preplavili plaže budući da je ovo prvi vikend bez bilo kakvih restrikcija koje su bile uvedene zbog pandemije korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ MNOGO SMO SE OPUSTILI, PONOVO NAM PRETI UVOĐENJE MERA: Sve će se znati od ponedeljka, ovo će biti ZNAK ZA UZBUNU!

Lepo vreme i visoke temperature naterale su Grke da u velikom broju izađu na plaže gde prema svemu sudeći nisu poštovane mere socijalne distance koje se još preporučuju zbog pandemije.

 

Plaža grčkog jezera Vuljagmeni, zatim plaže Kavouri i Glifadi bile su pune mladih i porodica s decom budući da je temperatura u Atini za ovaj vikend prognozirana na čak 35 stepeni.

PROČITAJTE JOŠ Gazde radnicima OTIMAJU minimalac: Umesto 30.000 koje im je država uplatila zaposlenima stiže značajno manji iznos

U toj zemlji juče su izmerene rekordno visoke temperature za ovo doba godine koje su u nekim delovima dostizale 40 stepeni.

Prema podacima Nacionalne opservatorije u Atini, u Sparti na Peloponezu izmereno je 40,7 stepeni, a u cetralnoj i južnoj Grčkoj, kao i na ostrvu Krit temperatura je prešla 39 stepeni, prenosi MIA.

Share this article