Policija zaustavila automobil sa novosadskim tablicama - a onda je u gepeku videla RUKU (VIDEO)

Otvorio se gepek automobila i iz njega provirila ruka...

Ljubavni par se vozio automobilom ne sluteći da će im za nekoliko trenutaka put preprečiti crni automobil i da će doživeti filmsku scenu koju još dugo neće zaboraviti.

PROČITAJTE JOŠ Utisak jednog Portugalca: "Obišao sam mnogo zemalja, ali zbog OVOGA NE MOGU NI DA PRIĐU SRBIJI"

Sivi Audi sa novosadskim tablicama u kojem su bili muškarac i dve žene, krstario je ulicama, kada mu je put iznenada preprečio crni automobil iz kojeg su izašli "maskirani napadači" izvukli vozača iz automobila i odveli ga u svoj automobil.

 

Njegova devojka za tren oka našla se u scenariju trilera, ne sluteći koliko će se srećno završiti, te je izletela za svojim dragim prema "napadačima".

PROČITAJTE JOŠ Kada je Rudi iz Nemačke pre 38 godina video sliku Živane Pavlović iz Srbije rešio je da je nađe po svaku cenu: Ona je odbijala sve prosce, a onda se desilo ovo

Stranica koja je objavila snimak kaže da je policija pojurila za vozilom, mada se sada postavlja pitanje da li su to stvarno bili pripadnici policije ili su bili prijatelji u civilu. Sve u svemu zaustavili su vozilo.

Onda se otvorio gepek automobila ispred njihovog i iz njega provirila ruka - ali ovoga puta, triler je imao vrlo srećan kraj.

Share this article