Razočarana Srpkinja se javila iz Grčke: Kada je konobar na plaži čuo naš jezik, počeo je da nas tera, uz reči zbog kojih sam zaplakala pred detetom

Situacija koju je doživela Julijana govori da u svakom žitu ima i kukolja

Status žene iz Srbije koja je otišla na letovanje u Grčku počeo je da se deli internetom. Iako je objavljen danas već ima veliki broj reakcija, što nije ni čudno ako uzmemo u obzir iskustvo koje je naša državljanka doživela.

PROČITAJTE JOŠ Kvadrat 600 evra i raste: Ovaj grad u Srbiji postaje novi raj za nekretnine

Grci važe za sjajne domaćine, a već smo na velikom broju primera videli da se ove godine posebno trude da ugoste naše građane za koje važi novi protokol pri prelasku granice.

 

Situacija koju je doživela Julijana i podelila u grupi Live from Greece ipak govori da u svakom žitu ima i kukolja.

PROČITAJTE JOŠ Minja Subota: Dugujemo deci novi Tobogan, a ne takmičenja gde ih žiri ocenjuje!

"Ovo sam morala podeliti u grupu jel smo danas moja ćerka i ja doživele uvredu a i razočarenje od strane grčkog konobara na plaži.

Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.06 boravili na plaži na slici stoji naziv bara a i grk koji nas je danas posle 6 dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko 8 po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rek’o da idemo dalje odatle jel nemože više da nas gleda. Pitala sam ga zašto da idemo, zašto nas tera ?

1-status-grcka-konobar 620

 *Foto: Facebook / Live From Greece / Screenshot

Njegov odgovor je bio da MRZI SRBE. Jako me je to pogodilo. Iskreno krenule su mi suze i nisam htela da odem . Tražila sam gazde i on je rek’o da je on gazda što ne verujem i rukom nam pokazao da idemo dalje sa njegovih ležaljki. Ovo mi je 16 put da letujem u Grčkoj i nikad ovako nešto nisam doživela. Jako sam razočarana", napisala je žena.

PROČITAJTE JOŠ DR KISIĆ: Izbori nisu razlog povećanja obolelih od korone, evo u čemu je problem

Mnogi članovi grupe odgovorili su joj da razumeju zašto je uzrujana ali da ne dozvoli da joj jedno loše iskustvo posle 16 godina letovanja u Grčkoj upropasti odmor i sva lepa prethodna iskustva sa tim narodom. Ukazali su na to da konobar možda uopšte nije bio Grk već sezonski radnik iz neke druge zemlje koja nam nije naklonjena.

Share this article