Sin me zove preko toki-vokija, a ja ne mogu unutra: Ceo Balkan priča o tati u šatoru ispred bolnice (VIDEO)

On je, kaže, probao da uđe u bolnicu ali mu nisu dali.

Roberto Mateš iz Pakraca je tata sedmogodišnjeg Šimuna koji je hospitalizovan usled infekcije korona virusom.

PROČITAJTE JOŠ Deda Milovan se 1998. godine slikao sa unukom: Punih 20 GODINA KASNIJE, nastala je ova fotografija i LJUDI KAŽU DA NIŠTA LEPŠE NISU VIDELI

 

Budući da ima pravo na posetu u trajanju od svega par minuta, ovaj tata je ispred bolnice razapeo šator kako bi mogao da putem toki-vokija bude na vezi sa sinom.

– Kampiranje pred bolnicom u Pakracu, ne smijem biti sa Šimunom na pedijatriji pa čak ni u čekaonici bolnice! – poručio je otac.

Nakon što je slike postavio na Fejsbuk, obišle su region i dospele u lokalne vesti.

Dete je, kako kaže za 24.hr par dana imalo povišenu temperaturu i teško je disalo, pa su ga odveli na pedijatriju gde je lekar pregledom utvrdio da će dete morati da ostane u bolnici, prenosi Blic Žena.

 

– Ja sam odmah rekao da ću ostati sa njim, ali lekar je rekao “ne”. Rekao sam da mi ništa ne treba, spavaću na podu, ali rekao je da ne može i da moram da izađem iz bolnice. Objasnio sam sinu da ne mogu da budem sa njim, ali ću biti blizu. Naravno, počeo je da plače, a ja sam mu rekao da ću biti tu blizu, na toki-vokiju – kaže on.

Nakon toga je, kaže, otišao kući po šator i toki-voki i razapeo ga pred bolnicom. Juče ga je, kaže, dete pozvalo na toki-voki uplašeno od injekcije.

– Tata, dođi brzo – zvalo ga je dete. On je, kaže, probao da uđe u bolnicu ali mu nisu dali.

Share this article