Ugostitelj iz Crne Gore: "Nije letovanje za one sa 200 evra u džepu; Bosanci samo troše asepsol" (VIDEO)

Ovog puta opleo po "sirotinji"

Ilija Armenko, turistički radnik i predstavnik zakupaca plaža, koji je danas sve neprijatno iznenadio izjavom da mu turisti iz Bosne i Hercegovine "potrošiše sav asepsol", nastavlja da šokira.

PROČITAJTE JOŠ CRNA GORA OD SUTRA OTVARA GRANICU SA SRBIJOM

 

Ovoga puta, na meti je bila "sirotinja" odnosno ljudi koji "na letovanje dođu sa 200 evra u džepu".

- Ne želim nikoga da ponizim, ali hoću da vam kažem, nije letovanje za svakoga. Ovde dođu sa 200 evra u džepu da letuje. Kupi hamburger, dva evra i pređe dan. Ako hoćemo ozbiljno da se bavimo turizmom, moramo da dovedemo bogate goste, a za domaće moramo da napravimo jednu destinaciju - rekao je Armenko i dodao da on ide na Kopaonik sa 1.000 evra.

 

Podsetimo, on je najpre izjavio da se "hotel pre dva dana napunio Bosancima".

- Ali od njih, sem hotela, nema tu ništa. Hoteli će nešto zaraditi, gužva se stvara, kakva je to politika, ja to nikada neću razumeti. Oni će nešto da zarade, mi ostali... Eto, dođu, prođu, slikaju se... Ja makar od tih gostiju nikad nisam imao štete, a sad imam štete, jer mi onaj alkohol troše. Uđu, slikaju se i ne mogu da se nakupujem asepsola - rekao je on.

Njegove izjave, podigle su veliku prašinu na društvenim mrežama, te su reakcije mahom bile negativne, kako iz Srbije, tako i iz Crne Gore.

Share this article