CENE "IZUVAJU IZ CIPELA": Zlatibor skuplji od Maldiva, posebno naplaćuju POSTELJINU I PEŠKIRE

Kako stoji u opisu oglasa, u ponudi dobijate "ceo apartman, sa besplatnim wi-fi internetom i pogledom na planinu".

Na srpskim planinama došlo je do značajnog poskupljenja smeštaja, a uprkos svemu, kapaciteti za praznike su skoro popunjeni.

Tako su na Zlatiboru za novogodišnje praznike ostali samo apartmani čija cena "izuva iz cipela".

U pojedinim oglasima stoji da su apartmani koji su se u novembru izdavali za 25 evra za noć, tokom Nove godine poskupeli, te da koštaju 120 evra.

 

I to nije sve. Pored stoji napomena da ukoliko želite da imate posteljinu i peškire to morate dodatno da platite. I naravno, ne možete da rezervišete manje od četiri noćenja.

Međutim, apsolutni rekorder je jedan apartman na Zlatiboru koji nema uslove koliko dana ćete ostati, ali nudi smeštaj za dve osobe, 31. decembra i 1. januara za neverovatnih 1.330 evra. Samo noćenje, bez bilo kakvog obroka.

Kako stoji u opisu oglasa, u ponudi dobijate "ceo apartman, sa besplatnim wi-fi internetom i pogledom na planinu".

a-zlatibor-jezero 620

"Apartman poseduje jednu spavaću sobu i kupatilo kupatilo. Ima trpezariju, opremljenu kuhinju i popločano dvorište sa pogledom na grad. Za goste su obezbeđeni peškiri i posteljina, a na raspolaganju im je i flat-screen TV sa kablovskim kanalima", stoji u opisu.

Pored cene od tačno 152.862 dinara potrebno je da se plati taksa u iznosu od 470 dinara, ali zato kažu da gosti mogu da dobiju besplatan wc papir.

Ova paprena cena mnoge je šokirala, budući da apartman, iako je uredan, apsolutno ne spada u kategoriju luksuznih. Nema ni saunu, džakuzi, bazen...niti obezbeđene obroke.

Pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da bi letovanje na Maldivima ili Zanzibaru ili skijanje u poznatim evropskim gradovima platili čak i jeftinije.

Share this article