DECA SU MU GLAVNI RADNICI: Glumac Bane Tomašević napravio kuću na selu, zasadio 1.000 višanja, ali ne misli na tome da stane!

Glumac Branislav Tomašević rešen je da napravi zavidno gazdinstvo u selu Semedraž kod Gornjeg Milanovca, poput njegovog kolege Nenada Jezdića, koji je danas ozbiljan proizvođač rakije.

Bane je počeo da širi posao sa porodičnog imanja, čiji je naslednik zajedno sa bratom. Zasad je zasadio 1.000 višanja, ali tu ne planira da se zaustavi.

PROČITAJTE JOŠ IMAM DOVOLJNO NOVCA, BITNO MI JE DA SAM U CENTRU Glumica Ceca Bojković živi u potkrovlju od 60 kvadrata

 

"Zasadio sam mnogo stabala višnje na imanju na kojem se rodio moj otac, to je moja dedovina, kao i mog brata. Sagradili smo i kuću. Zatim sam dokupio nekoliko obližnjih hektara zemlje i napravio zasad od 1.000 stabala višnje. Ideja mi je da razvijem posao proizvodnje voća i usput razmatram sve mogućnosti za preradu i pravljenje proizvoda od tog voća. Imam spremnu zemlju za još 1.200 stabala višnje, a na imanju imam i više sorti šljiva koje je su još ranije zasađene", ispričao je Bane i otkriva da je njegova želja da u budućnosti u gornjomilanovačkom kraju bude njegovo uporište i baza njegove porodice. Glumac decu odmalena šalje kod roditelja u Gornji Milanovc

 *FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

"Naša deca pomažu mi u radovima jer je nama stalo da imaju zdravo odrastanje, odvojeni od računara, laptopova, televizora i mobilnih telefona. Stalo mi je da odmalena znaju da nema besplatnog ručka. To samo može da im koristi i da što pre ostvare realan kontakt sa životom", rekao je Bane.

Share this article