Toše Proeski bi danas imao 39 godina, a kada budete videli kako izgleda NJEGOV GROB i 13 godina nakon smrti POBESNEĆETE

Poznati pevač Toše Proeski je rođen 25. januara 1981. godine. Danas bi ovaj muzičar napunio 39 godina, ali je prerano izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

 

Toše Proeski

 *Toše Proeski / FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE/КАНАЛ 5 ТЕЛЕВИЗИЈА

Toše je život izgubio 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj. Sa njim u kolima je tada bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović. Od tada se njen život u potpunosti promenio. Povukla se potpuno iz javnosti i nema nameru da ikada više dođe u kontakt sa estradom.

 

Pevačev "večiti dom" nalazi se na groblju Gumenje u Kruševu, a već skoro 13 godina reč je - verovali ili ne - o improvizovanoj metalnoj konstrukciji koja je pokrivena i ograđena plastikom i najlonima, prekrivena tepisonom od veštačke trave, dok je prostor oko groba popločan behaton pločama, koje propadaju.

Toše Proeski

 *Toše Proeski / FOTO: SCREENSHOT / SCREENSHOT

No, konačno, opština Kruševo objavila je javni poziv kompanijama za izgradnju spomen-obeležja. Prema informacijama koje su objavljene u Elektronskom sistemu javnih nabavki, izgradnja bi trebalo da počne 10. septembra i bude gotova do kraja novembra.

(Izvor: blic.rs)

Share this article