"Ljubav mog života je preminula, a njegova supruga mi nije dala da dođem na sahranu!" Priča ove devojke BOLI

Život nam često priredi neverovatne preokrete i neprijatna događanja za koja u trenutku mislimo kako su nerešiva, pa tako i ovoj ženi, koja se suočila sa strašnom tragedijom.

Ljubav mog života umrla je pre tri meseca i to me ubija svakoga dana.

Njegova supruga zabranila mi je da dođem na sahranu i nisam mogla da se oprostim od njega – započela je žena svoju tužnu priču, ispričala je kako su bili zajedno čak 6 godina, a do raskida je došlo zbog njegovog problema s drogom.

 

Ona se nakon nekog vremena verila, a on je nedugo nakon toga pronašao devojku s kojom je kasnije ušao u brak.

Nekoliko puta smo se sreli i stalno je govorio kako me i dalje voli. Moja druga veza je doživela krah, a početkom ove godine on mi je rekao kako ima ozbiljnu bolest jetre i samo nekoliko meseci života – nastavila je i rekla kako je želela da bude uz njega, ali ju je on odbio.

- Mislim o njemu svaki dan - dovršila je svoju priču uzrujana žena.

- Žao mi je. Razumem kako se verovatno osećate uzrujano jer ste bili blokirani. Pokušajte da organizujete poslednji pozdrav s njim, možda samo s nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice koji bi bili uz Vas – savetovala je iskusna Deidre koja se nada da je time barem malo utešila devojku koja žali za svojom ljubavlju.

(Izvor: espreso.rs / vecernji.hr)

Share this article