Žene iz Srbije često na plaži rade ovu GROZNU stvar: Ako ste među njima, imamo nešto važno da vam poručimo

Meseci znojenja u teretani, savršeno izvajane obline, "džemovi", ulja i ostale mackalice za preplanuli ten, i još milion caka i dodataka upropasti samo jedan potez koji svaka druga žena ima istog trenutka kad izroni iz vode.

I dok je možda nekim muškarcima ovaj momenat izuzetno seksi i privlačan, nama ženama, izrodima, koje mučki ne cede iposlednju kapljicu iz kupaćeg kostima dok izlaze iz vode, jezivo je odbojan.

 

Okej, znamo da oni super puš-ap kostimi u kojima vam grudi izgledaju bombastično zadržavaju dosta vode, i da vas nervira da čim legnete na peškir, umesto da se osušite, ostavite džinovsku baru ispod sebe, ali može li to da se odradi bar maaalo suptilnije?

Verujemo da ste svi na plaži ili bazenu primetili one žene koje namerno, što jače stiskaju te mučne grudi, valjda kako bi privukle bar malo pažnje i izgledale seksi i privlačno, ali imamo vesti za njih. Niste seksi. I niste privlačne. Privući ćete samo nekog primitivca koji još može i da vam dobaci prostački "kompliment" koji će situaciju učiniti još neprijatnijom.

Zato žene, ruke k sebi, i ostavite te grudi na miru! Ili se bar potrudite da diskretno ocedite taj kupaći dok cela plaža ne gleda u vašem smeru.

 

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article