1993. godine Bojana je iz Srbije otišla u Kanadu: Sada je u braku sa HOLIVUDSKIM GLUMCEM, a evo kako ga je upoznala

Bojana Janković je 1993. godine otišla iz Srbije u Kanadu. Tada 13-godišnja devojčica sigurno je imala velike snove, ali nije mogla ni da nasluti da je čeka životni scenario veći i od onog koji može da izmašta.

Bojana Janković se odmah uklopila u Kanadu, završila medicinu, postala lekar, a onda je našla i ljubav svog života u vidu holivudske zvezde. Danas ima dvoje dece sa Majklom Vederlijem, koga publika prepoznaje po ulogama u serijama „Mornarički istražitelji”, „Ali Mekbil”, „Bul”, „Crni anđeo”…

 

– Radim kao lekar opšte prakse, generalne interne i integrativne medicine. Osnovala sam svoju praksu u aprilu, posle dugogodišnjeg rada u medicinskim grupama. Pomažem ljudima da budu i ostanu zdravi, da poprave stanje ili otklone hronične bolesti i simptome, da se pronađe uzrok bolesti, a ne samo da se leče simptomi. Cilj je da omogućim pacijentima put ka najvišem mogućem nivou zdravlja, emotivnom, duhovnoj ravnoteži i zadovoljstvu – ističe za „Politiku” dr Janković Vederli.

Danas sa porodicom živi u Njujorku i kaže da je svojim životom prezadovoljna.

 

KAKO SU SE UPOZNALI?

Bojana je svog supruga, Majkla Vederlija, upoznala 2007. godine u Vankuveru. Susret se dogodio na koncertu Stinga i grupe "Polis". Bojana je, kako piše "Politika", bila u društvu drugarica kada im je grupa momaka ponudila piće koje su u prvi mah odbile, ali momci nisu odustajali.

– Tada nam je prišao Majkl, pravio se da nas poznaje, rekavši mi: „Draga,izvini što kasnim. Morao sam da završim neki posao u kancelariji.” Onda se okrenuo momcima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Da li želite da nam se pridružite?” Momci su nas odmah ostavili na miru. Ustao je, rekavši da je obavio svoj posao, i otišao. Kasnije se, naravno, vratio. Divno smo razgovarali. Budući da nemam naviku da gledam televiziju, nisam imala pojma da je on glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja praktična priroda nije mi dozvolila da razmišljam o nekoj romantičnoj budućnosti, jer šta ja studentkinja medicine iz Srbije u Kanadi imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu – prepričava Bojana.

 

Međutim, ispostavilo se da je u pitanju ljubav koja je i danas podjednako snažna kao i sa početka njihovog poznanstva, o čemu svedoče i fotografije ovog zaljubljenog para koje Majkl redovno kači na Instagram.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article