Hirurg je UPROPASTIO za 75.000 dolara! Kejti Holms se pomoću NOŽA I ŠPRICA oporavlja od raskida i izgleda NEPREPOZNATLJIVO

Izgleda da je glumici Kejti Holms dosadio prirodan izgled. Kako navode američki mediji, radila je fejslifting, ima filere u usnama i verovatno botoks na čelu, između obrva i oko očiju.

 

Holivudska glumica Kejti Holms nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s glumcem Džejmijem Foksom navodno ulaže enormnu količinu novca u plastične operacije, piše NW.

Kejti Holms na naslovnici New Weekly magazina

 *KEJTI HOLMS NA NASLOVNICI NEW WEEKLY MAGAZINA

Na naslovnici pomenutog magazina objavljena je Kejtina fotografija na kojoj izgleda kao da se zaista poprilično korigovala kod estetskog hirurga.

Izvor blizak glumici otkrio je da je ona počela da ulaže popriličnu svotu novca u svoje telo.

 

"Kejti je potrošila čitavo bogatstvo na svoje novo telo. Priča se da je potrošila oko 75.000 dolara, ako ne i više!”, rekao je za NW i dodao da ona ulaže u sebe kako bi dobila velike filmske uloge.

Kejti Holms

 *KEJTI HOLMS / FOTO: PROFIMEDIA

Čak je i plastični hirurg za NW prokomentarisao koje je sve Kejti prepravke imala na sebi, mada nikada na glumici nije radio korekcije.

“Čini se kao da je radila fejslifting, filere u usnama i verovatno botoks na čelu, između obrva i oko očiju. Fejslifting joj je verovatno tako definisao vilicu, kao što je na fotografiji”, rekao je.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article