NA PUTU DA POSTANE MAJKA Marija Šerifović otvoreno progovorila o potomstvu VEĆ ODABRALA IME za dete!

Marija Šerifović otkrila je da bi volela u skorije vreme da se ostvari u ulozi majke.

Pevačica Jovana Nikolić Mišković uključila se u program emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji kako bi svojoj bliskoj prijteljici Mariji Šerifović ostavila poruku.

- Nas dve smo jedna drugoj rekle sve, tako da nemam šta mnogo da ti kažem, osim da želim da u skorijoj budućnosti ne rasprodaješ "Arene" već da menjaš pelene - rekla je Jovana.

 

Na to je Marija prokomentarisala:

- Kako je bezobrazna ova Jovana. Šalim se... Nas dve smo jako, jako dobre prijateljice i svašta smo u ovom životu prošle zajedno. Tako da, lepa, uzela sam to u razmatranje - rekla je Marija, koja je još ranije govorila o tome da želi da postane majka.

Marija Šerifović

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Pre nekoliko godina Marija je izjavila da bi volela da bude majka dečaka, a kako je otkrila voditeljki "Sceniranja" Vanji Camović, do danas joj se želja nije promenila.

 

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži - kaže popularna pevačica i dodaje:

- Jovana, doći ćeš, pa ćeš da menjaš pelene - poručila je Šerifovićeva svojoj prijateljici Jovani Nikolić Mišković.

Marija Šerifović

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

- Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - kaže Marija Šerifović.

Marija je otkrila da može sebe da zamisli u venčanici i da želi ogromnu belu haljinu.

- Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali venčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću poneti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od lepših venčanica koju su ljudi videli - otkrila je Šerifovićeva.

Share this article