PAR O KOME SE PRIČA: On se ne odvaja od svoje četiri decenije mlađe devojke!

Bio je ranije u centru pažnje najviše zbog svoje sjajne muzičke karijere, a sada u žižu javnosti najviše dolazi zbog veze sa 40 godina mlađom devojkom.

Stiven Tajler (69) veruje da će svojim emcoijama pobediti razliku koja ga deli od Ejmi En Preston (29). Da li će mu to poći za rukom?

   

Par je uslikan juče u Los Anđelesu, i sve vreme su se Stiven i Ejmi držali za ruke. Nova ljubav čuvenog rokera je i njegov asistent. U muziku je dobro upućena budući da je diplomirala na Američkoj akademiji muzičkih i dramskih umetnosti.

Par o kojem se priča u Holivudu

PAR O KOJEM SE PRIČA U HOLIVUDU, FOTO: PROFIMEDIA

To što njih dvoje koji su u vezi od februara ove godine i poslovno sarađuju, mogao bi da bude pokazatelj da će ljubav pobediti i vreme i razliku u godinama koje se neminovno primećuje na njihovomj zajedničkim slikama (Ejmi koja je posle diplomiranja radila u kompaniji Donalda Trampa) čak je 11 godina mlađa od Stivenove ćerke Liv Tajler).

Ne smeta im pažnja fotoreportera

NE SMETA IM PAŽNJA FOTOREPORTERA, FOTO: PROFIMEDIA

U Holivudu ima veliki broj parova koji godinama i decenijama opstaju bez obziru na starosne razlike među njima. Videćemo da li će Stiven i Ejmi biti međšu takvim ljubavnim spojevima.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article