Poslednji video Brajanta i njegove ćerke SLAMA SRCA i savršeno ga opisuje

Juče je poginuo bivši američki košarkaš Kobi Brajant (41), kao i njegova ćerka Đana (13).

Prema prvim saznanjima, srušio se helikopter kojim je leteo legendarni košarkaš sa naslednicom, a društvenim mrežama se uveliko šire slike i snimci sa poslednjeg njihovog zajedničkog pojavljivanja u javnosti.

 

U helikopteru u kome su uz Kobija poginule još četiri osobe, nalazila se i njegova ćerka Đana, koja se takođe bavila košarkom i on je bio trener njenog tima.

Kobi i Đana Brajant

 *Kobi i Đana Brajant / FOTO: LARRY W. SMITH / EPA;

Kako je rečeno, Kobi je sa svojom ćerkom bio na putu za "Mamba akademiju", njegovu školu košarke i uputili su se na trening kada se nesreća dogodila.

 

Akademija se nalazi u blizini "Tauzend ouksa", a u nastavku pogledajte video sa Kobijevog i Đaninog zajedničkog pojavljivanja na utakmici pre par nedelja, kada joj je ukazivao na trikove sa terena.

Kobi Brajant je sa svojom suprugom Vanesom bio u ljubavi punih 18 godina. U zajednici sa njom dobio je četvoro dece, i sve četiri su ćerke. Natalija je najstarija i ima 15 godina, Đana je došla na svet dve godine posle, Bjanka ima 2 godine, dok je u junu prošle godine na svet stigla Kapri.

(Izvor: blic.rs)

Share this article