Svetu se predstavila kao NEUGLEDNA DOMAĆICA sa moćnim glasom: 12 godina kasnije, ima 40 miliona dolara i IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE

Izašla je na scenu i svi su prasnuli u smeh misleći da sledi transfer blama, naročito kada su čuli da ima 47 godina i planira da postane pevačica. A onda je Suzan pustila glas i - očarala svet.

Neugledna domaćica Suzan Bojl otpevala je u emisiji "Britain's got talen" pesmu "I dreamed a dream" ne obazirući se na smeh žirija i publike. I uskoro se niko nije smejao već su svi gledali u Suzan otvorenih usta.

PROČITAJTE JOŠ JOVAN MEMEDOVIĆ JE BIO OPASAN FRAJER: Fotografija voditelja iz MLAĐIH DANA napravila haos na internetu (FOTO)

 

To je bilo 2009. godine a Suzan je i danas svetu ostala inspiracija i primer da su godine i izgled zaista samo broj i da se talenat i umeće zaista i ceni.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk[/youtube]

Suzan je u međuvremenu pevala i Baraku Obami i britanskoj kraljici, pa i Papi i na sve to ostvarila je zaradu od preko sedam miliona dolara.

 

A Suzan je zaista na svim poljima kasno procvetala, pa i na polju ljubavi. Kada joj je krenula karijera, sa 53 našla je i dečka, i to prvog u životu. Međutim, usledio je raskid, pa potom njena bolest, pa onda i smrt njene sestre. I tako je lagano nestajala iz medija.

Suzan Bojl u svom domu

 *SUZAN BOJL U SVOM DOMU / FOTO: PROFIMEDIA

Kako je i sama davno objasnila, u medijima i ne želi da bude stalno prisutna. Danas ona ima 40 miliona dolara i povremeno održava nastupe koji su uvek vrlo posećeni.

 

Prošle godine pokazala je drastičan gubitak kilograma:

Suzan 2016. godine

 *SUZAN 2016. GODINE / FOTO: PROFIMEDIA

Povremeno se i dalje pojavljuje u medijima. Poslednji put viđena je na filmskom festivalu u Edinburgu.

Suzan Bojl letos

 *SUZAN BOJL LETOS / FOTO: PROFIMEDIA

Izgleda sve bolje i bolje, a od svih planova i ciljeva, samo jedan nije ostvarila - da usvoji dete. Ali naći će Suzan rešenje i za to, kao što je našla i za sve drugo, u to smo uvereni.

Share this article