"Zazvonio mi je telefon, a onda je usledila JEZIVA PONUDA pevačice, ali nudila je 20 miliona dolara. KO BI TO ODBIO?"

Penzionisani košarkaš Denis Rodman (58) i pop-kraljica Madona (61) imali su devedesetih godina kratku ljubavnu vezu od svega dva meseca, ali je Denis rešio da sada iznese šokantnu uspomenu iz tog vremena.

Naime, Denis kaže da mu je Madona u to vreme ponudila neverovatnih 20 miliona dolara ukoliko sa njom začne dete. Denis je to objavio i u svojoj autobiografiji "I should be dead by now", a u njoj bivši košarkaš piše ovako:

 

- Bio sam u Las Vegasu i zezao se kada je usledio jeziv telefonski poziv. Madona me je zvala u panici. Rekla mi je da ovulira i da hitno dođem u Njujork. Ustao sam iste sekunde, leteo pet sati do Njujorka i uradio ono što je htela. Nakon toga, seo sam u avion nazad za Las Vegas i nastavio da igram - pisao je Denis, a nedavno je tu priču ispričao i u radijskoj emisiji "The Breakfast club".

Denis Rodman i Madona

DENIS RODMAN I MADONA, FOTO: PROFIMEDIA

Denis je i tu tvrdio da je priča potpuno tačna, na opšte čuđenje voditelja, a onda dodao i da bi "i oni sigurno pristali na to za toliki novac".

- Poslala je avion po mene, uradio sam šta je trebalo i vratio se u Las Vegas. Sve je istina - uverava Denis Rodman, dodajući i da mu je Madona za to ponudila 20 miliona dolara.

Madona to nije komentarisala, a podsetimo da danas ona ima šestoro dece. Ćerku Lurdes Leon (22) dobila je sa Karlosom Leonom, sina Roka (19) dobila je sa Gajom Ričijem, a usvojila je i Dejvida (13), Mersi (13) i blizance Ester i Stelu (7).

I Denis ima troje dece, ćerku Aleksis (31) i sina Denisa (19) sa ženom Eni Bejks, a sa drugom suprugom Mišel Mojerm dobio je ćerku Triniti (18).

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article