Penzioner (73) bi da se ženi, a nudi penziju od 200.000 dinara: "Tražim ženu koja je, zdrava i DA SLUŠA jer nemam nikog. Unuci samo dolaze kad im zafali para"

Ismet Imamović, 73-godišnji penzioner iz Tareva u opštini Kladanj u BiH, u potrazi je za partnerkom.

Ismet ima visoku nemačku penziju koja iznosi oko 215.000 dinara i zadovoljan je svojim penzionerskim danima u svom rodnom mestu, ali ono što teže podnosi jeste samoća pa je u potrazi za srodnom dušom. Zahvaljujući Jutjub snimku, Ismetova priča privukla je pažnju mnogih.

Mesto iz kojeg dolazi nije veliko, ali bez obzira na to, u njemu ne može da pronađe ženu za sebe. Ismetov problem najčešće su potomci njegove odabranice.

 

- Koja god se meni sviđa, deca joj se ljute, ona mi viče da pitam decu. Koja god spomene da pitam decu, od tog nema ništa, znam ja to. Ja ako pitam decu, ne bih nikad video žene. Ja tražim ženu za sebe, mene ne interesuje da li to prija ili ne njenoj deci - žali se Ismet. I dok priča kako je našao neke, uvek mu kažu da moraju prvo da dogovre sa sinom.

- Radio sam u Nemačkoj 37 godina u rudniku. Voleo bih da nađem solidnu ženu, bez svađe. Moja supruga je umrla pre tri godine, a bili smo u braku 50 i nešto godina - rekao je Ismet.

Imamoviću nije bitna ni vera, ni nacija. Bitno mu je da je žena dobra, zdrava i da sluša. Ni deca odabranice mu ne bi smetala, kako kaže.

- Niti pijem, niti pušim. Imam i ja decu i unučad, ali nažalost, unučad dođu samo kad zafali para - dodaje.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=p4evkTc9SMw[/youtube]

Share this article