Julia Roberts oduševila slanjem ove fotografije i poruke!

“Savršenstvo je bolest nacije. Lica prekrivamo tonom šminke. Stavljamo botoks, čak i gladujemo da dođemo do savršene veličine. Pokušavamo nešto popraviti, ali ne možete popraviti ono što ne možete vidjeti..

Julia Roberts je na svom profilu na Facebooku i Instagramu objavila poruku, govoreći nam kako su izopačeni i ekstremni parametri naše ljepote postali.

“Savršenstvo je bolest nacije. Lica prekrivamo tonom šminke. Stavljamo botoks, čak i gladujemo da dođemo do savršene veličine. Pokušavamo nešto popraviti, ali ne možete popraviti ono što ne možete vidjeti. Duša je ta koja treba operaciju.

Vrijeme je da se zauzmemo za sebe. Kako možete očekivati ​​da vas netko drugi voli ako ne volite sebe?

Morate biti sretni sa sobom. Nije važno kako izgledate izvana, važno je ono što je iznutra.

Danas želim postaviti fotografiju bez šminke.

 

Znam da imam bore na koži, ali danas želim da vidite i dalje od toga. Želim prigrliti svoje pravo ja i želim da i vi prigrlite tko ste, sebe – onakve kakvi jeste – i da volite sebe onakve kako jeste.

Ljudi u svijetu su previše su usredotočeni na izgled. Previše! Razumijem brigu o tome kako izgledate, ali puniti svoje lice botoksom zbog toga što imate nekoliko bora – što je potpuno prirodno, potpuno je ludo!

Gledati ljude kroz ovu prizmu, što je još gore, filtrirati ljude kroz ovu prizmu ljepote-na-steroidima najružnija je stvar na svijetu, prenosi Life coach code.

Umjesto da pomognemo sebi da živimo kroz svoj pravi potencijal, mi se međusobno zaključavamo u te zamišljene zatvore samo zbog estetike.

I čak ne zbog prirodne estetike nego isforsirane. Bez obzira koliko dobro izgledate, to je ružno.

Ma koliko vaš vanjski izgled možda bio daleko od idealnog, ali ako vaša duša sjaji iskreno, ako ste čovjek u pravom smislu te riječi, vi ste savršeni!”

(Izvori: atma.hr / Julia Roberts Instagram / Life coach code)

Share this article