Napravila skandal u Aranđelovcu: MIRJANA KARANOVIĆ dva sata pre početka predstave ODBILA DA GLUMI i otišla kući

Mirjana Karanović napravila je skandal na manifestaciji "Mermer i zvuci" u Aranđelovcu u subotu uveče, kad je odbila da odigra davno dogovorenu predstavu "Balava".

Glumica je pobesnela kad je videla da se bina nalazi nasred parka, počela je da viče na organizatore da joj "ne pada na pamet da igra u šumi" i vratila se u Beograd!

 

Kolima ušla u park

Kako kažu organizatori, prvi put za pola veka ove smotre u Aranđelovcu desio se neprijatan događaj. Problemi sa Mirjanom počeli su od samog njenog dolaska. Najpre je glumica htela svojim vozilom da uđe u park, a potom da se parkira na nepropisno mesto. Prema rečima prisutnih, bila je neprijatna, izašla je iz auta i počela da baca palete sa mesta gde je želela da parkira, a zatim je osula bujicu uvreda na organizatore.

 *foto: Dragan Kadić

Pravi skandal je nastao kad je došla do otvorene scene u centru parka, gde je trebalo da odigra predstavu.

- Scena nije dovoljno osvetljena! Neću da glumim u šumi! - vikala je Mirjana i napustila Aranđelovac.

Organizatori kažu da su na toj sceni nastupali mnogi poznati glumci, muzičari i književnici i da šumu oko nje čine platani, a jedan od njih je pre više od 160 godina zasadio knjaz Miloš.

 

Prvi incident u istoriji

- Ne znam šta bi mogao da bude pravi razlog ovakvog ponašanja jedne vrhunske glumice. Imali smo više od dva sata od početka predstave da postavimo dopunska svetla. Komentar da neće da igra u šumi smešan je i bezobrazan - kaže direktorka te smotre Katarina Perović.

Svoj sud je dao i Dragomir Pavlović, jedan od osnivača sastavnog dela smotre, simpozijuma "Beli Venčac".

- Pamtim smotru od njenog početka, davne 1966. godine, bilo je boljih i lošijih predstava, koncerata, ali ovakav bezobrazluk nisam doživeo. Naziv komada koji je trebalo da odigra je "Balava" i baš je ispalo balavo - kaže Pavlović.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article