Ona sa istoka, on sa severa, a spaja ih emotivna tajna: Sloboda i Vojin Ćetković ponovo zajedno na malim ekranima

Posle filma "Zona Zamfirova", serije "Ranjeni orao", filma "Santa Maria della Salute", glumački zadaci ponovo su spojili poznati par Slobodu Mićalović Ćetković i Vojina Ćetkovića.

Na Prvom programu RTS-a sinoć je premijerno prikazana serija "Tajna vinove loze", koja nam donosi emotivnu, misterioznu priču Vere i Vuka Tomovića. Lik Vere Smiljanić tumači Sloboda Mićalović Ćetković, dok je glumački zadatak da dočara Vuka pripao Vojinu. Večeras je publika gledala drugu epizodu.

PROČITAJTE JOŠ "Ja sam dete Meseca": Svetlanu (20) iz Obrenovca su vršnjaci zvali "vampir" a danas na Instagramu oduzima dah svojim izgledom

Publici koja je glumački par i poznate supružnike pratila i u njihovim prethodnim zajedničkim projektima, bio je dovoljan podatak da su oboje u glumačkoj postavci serije pa da ih televizijska priča odmah zaintrigira.

 

A sama priča je intrigantna. U središtu je mladačka ljubav i to još ona nesrećna ljubav. U sve se uplelo i nešto što je Vuk uradio Veri, a ona ne može da mu oprosti. U međuvremenu, ona se udala, dobila dvojicu dinova pa udovica, on se oženio, dobio ćerku i stekao bogatstvo, izgradivši uspešnu vinariju.

Život je takav da možemo da kažemo da će se u ovoj priči mnogi prepoznati. Ko još nije doživeo nesrećnu mladalačku ljubav? Znamo, skoro svi. A čije su te mladalačke ljubavi bile nesrećne? Nažalost, mnogih među nama.

PROČITAJTE JOŠ "Da mi stave neki čip pa da se probudim kao Bugarka? Da umrem neću bugarsku vakcinu! Nema šanse!" (VIDEO)

Ali znate kako često život "udesi" pa te stare ljubavi ožive jer uvek ostane nešto neodvršeno.

Radoznalu publiku koja se već pita šta se to sve desilo između Vere i Vuka i šta to ona ne može da mu oprosti, predstavlja Verin sin Marko (Marko Vasiljević) koji traga za istinom iz prošlosti. I ima brojna pitanja. Na jedno od takvih pitanja majka mu je u večerašnjoj epizodi odgovorila da ta ljubav treba da ostane u prošlosti.

Pusta želja Verina, rekli bismo.

 

Sa Verom će se mnoge žene poistovetiti i zato što je ona igra samohranu majku.

„Vera nosi tu jednu majčinsku figuru, oslonac je u kući. Kada je izgubila muža, ona je u svojoj glavi završila sa nadom da će biti voljena, iako se u seriji provlači čovek koji je proganja, koji želi da bude s njom, koji je vrlo problematičan, ali ona kategorički odbija jer je fokus na porodici, tj. sinovima", rekla je glumica Sloboda Mićalović dok je Vojin svoju ulogu prokomentarisao sledećim rečima:

"Uspešan je čovek, drži veliku vinariju, proizveo je vino koje je cenjeno, prodavano, možda najprodavanije, ima dosta novca, ima ćerku koja je enolog, koja je napravila novo vino, međutim, niko od njih nije zadovoljan s tim što su uradili. Igram čoveka koji stane i zapita se gde je pogrešio".

"Tajne vinove loze" urađena je po priči Mirjane Bobić Mojsilović. Autor je i reditelj i producent Dejan Karaklajić.

(kutaknet.com / zena.blic.rs)

Share this article