PROFESORSKE MUKE: "Ono što vidite crveno, to je žena. Moja..." (VIDEO)

Onlajn nastava je poseban krug pakla u kom učitelji, profesori, učenici, studenti pa ni njihove porodice nikada nisu želeli da se nađu.

Tokom više od godinu dana epidemijskog školovanja, na društvenim mrežama su različiti nastavnici i profesori postajali zvezde preko noći.

Video koji je jedan od studenata Medicinskog fakulteta podelio na Tviteru postao je potpuni hit i to zbog nečeg crvenog u kadru.

PROČITAJTE JOŠ RADIĆEMO DO SMRTI Oni su povećali starosnu granicu za penzionisanje do 70. godine, u Srbiji promene sve do 2032. godine

 

Profesor na medicinskom fakultetu, Ivan Boričić, postao je prava zvezda društvenih mreža.

Tokom onlajn predavanja koje profesor drži iz svog doma, njegova supruga morala je da prođe kroz dnevni boravak. Ne, ona nije samo prošla nakratko kroz kadar. Pokušala je da se provuče neopaženo.

Profesor Boričić je morao da prekine predavanje na nekoliko sekundi, a nakon toga je studentima i objasnio šta se dogodilo.

“Što se tiče hemohromatoze…. Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja…”, rekao je on, dok je njegova supruga na sve četiri noge puzala po podu sobe, želeći da prođe neopaženo, što joj na žalost, nije prošlo za rukom.

Onlajn nezgode redovno pune društvene mreže od samog početka epidemije. Viralni video materijali sa zoom sastanaka učinili su ovaj epidemijski haos i život pod merama makar malo zabavnim.

Share this article