Aleksandra je još uvek u šoku posle rođendana: "Muž mi je dao kovertu punu novca i rekao - UŠTEDEO SAM ZA ONO"

Aleksandra Bekstor zbog poslovnih obaveza i supruga preselila se u Los Anđeles koji ima specifičnu estetku kulturu.

Naime, Kalifornija je ozloglašena po broju estetskih zahvata, ali i po takozvanoj površnoj zajednici koja se najvećim delom vrednuje na osnovu fizičkog izgleda. U Los Anđelesu, gradu anđela, na ulicama ćete videti ljude sa savršenim tenom, licem i telom. Aleksandra u ispovesti za "Love What Matters" otkrila je kako je suprug vršio pritisak da izgleda kao i ostale žene.

 

"Ako živite u Los Anđelesu, onda znate koliko je teško biti žena u tom gradu. Kultura plastičnih opercija je esencija ovog grada. Ima da se namučite da pronađete ženu koja nije tip-top sređena u šest ujuturu i da nije radila botoks, filere i usne. Kad se na sve to dodaju i društvene mreže, postaje jako naporno.

Uglavnom tokom života sam bila zadovoljna svojim izgledom. Nikad nisam za sebe rekla da sam ružna, ali nisam sebe doživljavala kao lepoticu. U srednjoj školi sam primetila da sve dvojčice imaju veće grudi, a da ih ja nemam. Iz nekog razloga kad sam se približila dvadesetim krenula sam samu sebe da osuđujem. Oči su mi prevelike. Zašto mi je zadnjica tako pljosnata? Nemam obline.

Sve je počelo ozbiljno da utiče na moje samopouzdanje. Stanje se popravilo kad sam upoznala mog tadašnjeg muža. Njegova ljubav prema meni i mom telu dala mi je krila. Sve dok se nismo preselili u Los Anđeles. Bila sam svesna da smo u gradu u kojem na svakom koraku se sreću devojke poput Kajli Džener i Kim Kardašijan, ali nisam bila spremna na pitanje - Dušo, da li si razmišljala da promeniš izgled? Tvoje lice bi bilo tako slatko ako bi imala veće usne, kao na primer njene.

Nasmejala sam se jer sam mislila da se šali. Ispostavilo se da je čekao odgovor. Nekoliko meseci nije me ništa pitao, ali onda je počeo da priča o većim grudima. Znao je da sam o tome razmišljala ranije, ali sam mu stavila do znanja da neću uvećavati grudi.

 

Mislila sam da će sve biti mirno, ali onda za moj 27 rođendan rekao mi je da ima iznenađenje za mene. Dao mi je kovertu prepunu novca i rekao: "Uštedeo sam za tvoje nove grudi". Nikad nisam bila toliko besna. Više nisam želela da trošim svoje vreme na čoveka koji želi da me promeni fizički.

Dok sam pakovala kofere i spremala se za let on mi je rekao: "Vrati se. Ne moraš grudi da uradiš, možeš samo usne". Umrla sam od smeha i otišla na aerodrom.

Isplakala sam svoje posle razlaza i nastavila dalje sa malim grudima.

Ako želite da izgledate drugačije, to je u redu, ali ako ne želite, nikad to ne radite zbog drugih.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article