Devojka šokirala INTERNET: IMAM 23, MOJ DEČKO 71 GODINU, HOĆE DA SE VENČAMO I NE ZNAM ŠTA ĆU SAD!

Jedna devojka se "ispovedila" na Reditu i sa brojnim korisnicima podelila svoju muku.

Ona ima 23 godine, a njen dečko 71, a u vezi su dvije godine. Iako ga voli, ona ima nekih dilema vezanih za njihovu vezu.

   

Nedavno je on potegnuo temu braka, a u njen um su se uvukle neke sumnje. Otkrila je što je muči i zamolila neznance na Reditu za savet.

večera, Stariji Muškarac, Devojka, Stariji čovek, Mlada žena, par

FOTO: SHUTTERSTOCK

- Njegova mama ima Alchajmerovu bolest ili demenciju i vrlo je slaba. To me navodi na misao da će doći trenutak u životu kada će njemu trebati dodatna nega. Njegov tata nije imao problema s pamćenjem, ali je imao moždani udar. On nema dece, pa bih se ja brinula o njemu kad bude stariji - napisala je.

- Kako izgleda negovati ostarelog partnera, pogotovo ako imate posao i karijeru? Znam, malo je čudno planirati kraj braka, ali verujem da je decenija ili dve sreće s njim bolje nego ništa. Samo želim da budem sigurna kako sam ja prava osoba koja će se brinuti o njemu i voleti ga - dodala je.

 

Mnogi su pročitali njenu ispovest pa su požurili da prokomentarišu slučaj. Neki su savetovali da se uda za njega "jer ljubav ne poznaje godine", ali većina joj je savetovala da "beži i ne gubi najbolje godine sa starcem".

stariji čovek, stariji muškarac, mlađa žena, žena, veza

FOTO: PROFIMEDIA

"Protraćićeš najbolje godine svog života. Nemoj biti luda!"

"Tako ćeš postati njegova medicinska sestra, a ne žena. Nemoj ovako da se sabotiraš! Zaslužuješ bolje."

"Nemoj da gubiš svoje mlade godine služeći nekome. Ovo je užasna ideja."

"To će te oštetiti i unazaditi do kraja života. Poslušajte žene koje su napravile istu grešku i žale zbog toga. Pod stresom stalno jer su 24/7 medicinska sestra i služavka u jednom, a ne mogu da priušte i da plate pomoć.", pisali su Reditori u komentarima ispod devojčine ispovesti.

Ilustracija

ILUSTRACIJA FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Jedna žena je napisala kako je i ona imala dosta starijeg muža, ali nikad nije zažalila.

- Obožavala sam svog pokojnog muža koji je umro od raka. Kad bih vratila vreme, znala da ću ga izgubiti i ništa neću moći da uradim u vezi s tim, opet bih se udala za njega - rekla je, a prenosi The Sun.

Šta vi mislite o celoj priči?

Share this article