Fenomenalna stvar koja se desi kad muškarac zagrli ženu

Pisac Dejvid Tumarinson je na predivan način opisao šta se zapravo događa tokom intimnog zagrljaja žene i muškarca.

„Kada muškarac priđe ženi tiho otpozadi i zagrli je, on zatvara krug. Njegov i njen krug. To je krug nežnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu usred ovog strastvenog kruga. On time nenamerno pokazuje da je u tom određenom trenutku ona centar njegovog univerzuma. Muškarac drži ženu u tišini. Žena ostaje tiha, takođe. Oseća toplu struju koja proizilazi iz tih vrućih i mirnih ruku.

 

Kada muškarac zagrli ženu ona oseća kao da ima krila i da može da leti. Ovaj krug ljubavi je miran i udoban. Ova tiha nežnost čini da se ona rastopi kao kockica šećera u šolji čaja. Ko je ona sada dok stoji u centru njegovog plamtućeg kruga? Šta ona oseća? Ko je ona u ovom trenutku?

Da li je ona žena ili devojka? Da li se oseća voljeno ili je ona ta koja voli? Da li svetli pokrivač tišine prekriva ženina ramena i krije njene misli od muškarca ili možda ništa nije sakriveno u ovom intimnom krugu? Na kraju krajeva, on je samo drži štiteći je od spoljnog sveta koji je tako hladan i usamljen. Ali, u njegovim rukama je toplo i udobno. Te ruke su njena zaštita i spokoj. To je sve što žena ne znajući traži, čeka i nada se...”

Zato, dragi muškarci, grlite svoju omiljenu damu što češće i stavite je u centar vašeg kruga. Pokažite joj koliko nežna i senzualna može da bude vaša ljubav.

(Izvor: Noizz.rs)

Share this article