Ispovest momka iz Novog Sada: "Imao sam vrhunski se*s sa verenicom najboljeg druga"

"Njegova devojka me je privukla čim smo se upoznali..."

Drugovi su od osnovne škole, a ovaj muškarac je pre nekoliko dana imao seks sa verenicom svog najboljeg prijatelja.

- Zaljubljen sam u ženu koju ne mogu imati. Imali smo vrhunski seks, ali je verena za mog drugara. Pitao me je da budem kum na njihovom venčanju, što će biti agonija za mene - ispoveda se Nikola iz Novog Sada.

   

- Nas dvojica smo drugovi od osnovne škole. Obojica imamo 32 godine. Trebalo je i ja da se oženim, ali ta veza nije uspela. Moj drug nikad nije bio s nekim toliko ozbiljno da bi se približio braku - do sada...

- Njegova devojka me je privukla čim smo se upoznali. Ima 29 godina, veoma je atraktivna i zabavna. U toku vremena smo sve više flertovali, pogotovo kad smo ostajali sami. Tad sam počeo da se nadam...

- Pre nekoliko dana, znao sam da će moj drug jedno veče provesti sa porodicom koja živi u drugom gradu. Poslao sam poruku njegovoj verenici, rekavši kako sam joj uzeo novogodišnji poklon. Otišao sam u njihov stan i poljubio je čim mi je otvorila vrata. Brzo smo završili u krevetu. Bilo je prelepo.

- Nisam mogao tamo da prenoćim znajući da će se drug vratiti u nekom trenutku, pa sam odjurio iz stana, ne progovorivši s njom o njemu i kuda ide naš odnos. Naravno, moj prijatelj ne zna ništa o ovome i željno iščekuje dan svog venčanja. Ne mogu da prestanem da mislim o njoj. Može li neko da mi kaže šta mi je činiti?

U komentarima pišite ono šta biste želeli da poručite Nikoli.

(Izvor: telegrag.rs)

Share this article