Julijanin (22) muž je mačetom ubio svog najboljeg prijatelja zbog nje: Ona kaže da ga zbog toga još više voli!

Julijana (22) iz Probolinga u Indoneziji rekla je da je njen muž Nanang Budianto (21) ubio svog prijatelja u pokušaju da nju spase od silovanja.

Julijana tvrdi da je prijatelj njenog muža Slamet Vidodo (25) pokušao da je siluje. Kako je kazala, on ju je već dva puta silovao, mada to njen muž nije znao.

Kada je treći put, kako tvrdi Julijana, želeo da ponovi zločin, Nanang ga je uhvatio na delu i ubio.

Incident se dogodio u subotu, a prema zakonu Indonezije, Nanangu preti doživotna kazna zatvora ili čak osuda na smrt.

 

Julijana kaže da je to nepravda.

- Moj muž je uradio ono šta je trebalo da me zaštiti. Volim ga još više, on je bio spreman da se žrtvuje za mene - kazala je ona za Detik njuz.

Nanang se u subotu predao policiji, priznao da mu nije žao što je ubio Slameta, koji ga je izdao time što je više puta obljubio njegovu ženu.

- Ne žalim što sam ga ubio. Bio mi je najbolji prijatelj, verovao sam mu, a on mi je silovao ženu. Ne jednom, već tri puta. Morao sam da ga ubijem - rekao je on.

On je odbacio priče da su Julijana i Slamet bili u preljubničkoj vezi. Rekao je da veruje da mu je žena bila verna. Takođe je kazao da od ranije sa sobom nosi oštro oružje sa sobom, zbog zaštite, a upravo je tim sečivom ubio Slameta.

Policiji je ispričao da je u subotu ujutru otišao na bazar gde prodaje odeću, ostavivši Julijanu samu. Slamet je tada došao u Julijaninu kući i pokušao da je siluje, preteći joj nožem, kada se Nanang iznenada pojavio u kući.

- Nanang je uzeo mačetu i ubo žrtvu nekoliko puta. Žrtva je izgubila mnogo krvi - navodi se u policijskom izveštaju.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article