LEGNEŠ SA ŽENOM, PROBUDIŠ SE SA AKREPOM! Zbog ovakvih treba zabraniti šminkanje!

Korisnica društvene mreže "TikTok" Valerija Voronina, skupila je veliki broj pratilaca upravo zbog svojih sjajnih šminkerskih veština koje zabeleži kamerom.

Zahvaljujući neverovatnim transformacijama, skoro svi se pitaju da li je ista osoba na početku i na kraju videa.

 

Valerija u prvih nekoliko sekundi klipa pokaže svoje lice bez šminke, sa neurednom frizurom. Potom mahne rukom preko lica, ili okrene glavu, i pretvori se u pravu lepoticu sa naslovnih strana.

@voronina_valeria_ Song by @Ana.whiterose || Post your make up transformation with this song and tag me I'll be checking all your videos #transformation #makeup #oneperson #makeuptransformation ♬ Blind - Ana Whiterose

Zbog drastične promene izgleda mnogi su je napali da to nije ona, pa su joj neki ljudi stali u odbranu u komentarima.

- Koliko puta se ona mora dokazivati da biste svi poverovali da se radi o istoj osobi? Cenite umetnost i odajte joj priznanje koje zaslužuje - napisao je jedan korisnik "TikToka".

 

- Zato uvek kažem da su muškarci lepši od žena, to je ono što vidiš, a kod nas, legneš sa ribom, probudiš se sa akrepom, srčka da te strefi kad vidiš ženu bez šminke.

Imajući na umu Valerijine transformacije, mnogi su se složili da bi šminkanje trebalo biti zabranjeno, jer ne pokazuje realnu sliku i pravi izgled osobe.

@voronina_valeria_ #klaratransformation #klarasong ♬ original sound - Klara Cosmetics

Share this article