Mali znakovi koji otkrivaju da te muškarac iskreno poštuje

Kada muškarac iskreno voli, s tim ne dolazi samo njegovo srce na dlanu, duša u zagrljajima i iskra u oku, već i snažno poštovanje kakvo zaslužuje netko koga smatra boljim od sebe.

Boljim od sebe jer je sada sretan, ispunjen i smiren. Smiren zbog sigurnosti u tvoju ljepotu, pamet i predanost.

Muškarci nisu često vješti na riječima, ali njihova djela i postupci su ti kojima daju do znanja što i koliko mu značiš.

U svemu što radi dok je s tobom, kriju se znakovi da te uistinu poštuje.

 

1. Kada te upoznaje s prijateljima ili obitelji, ti se malo zacrveniš od njegovog kratkog opisa jer je sklon pretjrivanju kada je riječ o tvojim talentima ili karakternim osobinama.

2. Uzbuđuje ga kada vidi da izražavaš svoje snažno mišljenje, bez obzira je li riječ o nekome koga si tek upoznala ili o dugogodišnjim prijateljima za večerom. Vjerojatno ćeš ga uhvatiti krajičkom oka kako se naslonjen smiješi dok te gleda kako vatreno gestikuliraš.

3. Obraća ti se u vezi tema o kojima znaš više i postavlja smislena pitanja o tim temama jer iskreno uživa dok uči od tebe.

4. Ako je on stručnjak za neka područja, to ti ne nabacuje na nos. Zapravo je jako ponosan što s tobom može podijeliti svoje znanje.

5. On misli da je dražesno – a ne znak slabosti – kada se s nečim mučiš ili u nečemu pogriješiš.

6. Kada ti uspije dokazati da nisi u pravu, on to smatra velikim uspjehom jer u njegovoj glavi, ti si uvijek u pravu u 75 posto slučajeva (manje ili više).

7. On te potiče, ponekad i više nego što ti je ugodno, da slijediš svoje snove ili ambicije – jer uistinu vjeruje toliko u tebe.

8. Tvoje zadovoljstvo u seksu mu je uvijek važnije od njegovog.

9. Malo je ljubomoran kada spominješ druge muškarce koje poštuješ i s kojima surađuješ redovno – ne zato što ti ne vjeruje, nego zato što je svjestan koliko vrijediš i oduvijek se malo boji da će te izgubiti.

10. U rijetkim prilikama kada mu se ne sviđa ono što si odjenula, on uspijeva to reći bez da zvuči negativno. U stvari, kritiku će upakirati u kompliment poput “Ova haljina uopće ne ističe tvoju predivnu liniju.”

11. Radije će s tobom obavljati kućne poslove nego da ih sve prepusti samo tebi.

 

12. Želi znati što misliš o svemu: odjeći, politici, aktualnostima, o poslovnim potezima, glasinama…

13. Ne boji se reći što misli, čak i kada se ne slažete, jer zna da će s tobom imati zdravu i pametnu raspravu.

14. Iako želi da ga čuješ, on ne očekuje da ćeš se predomisliti – jer cijeni tvoje stavove.

15. Kada si loše volje, to je njegov okidač da bude još bolji i da učini sve što može kako bi ti pomogao iako zna da ti problemi nisu vezani uz njega.

16. Kada je bolestan, iscrpljen, tužan ili mu treba malo više pažnje, tebe bira kao oslonac i utjehu.

17. Kad god se pokaže prilika, vodi te sa sobom čak i na poslovne događaje.

18. A ako i ode negdje bez tebe, poslat će ti poruku kako bi najradije htio da si i ti tu, s njim. Jer se stvarno više zabavlja u tvojem društvu. A i velike su šanske da će prije doći kući ranije nego kada ste zajedno vani.

 (Zdravaisretna)

 

 

Share this article