NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA! Bili su u braku 71 godinu, umrli su istog dana sa razmakom od tačno 12 sati! (FOTO)

Muž i žena koji su bili u braku 71 godinu umrli su istog dana prošle nedelje. Herbert i Frensis Daligl upoznali su se u Vejnsborou u Džordžiji, kad je ona imala 16 a on 22 godine.

- Frensis je radila u kafiću koji je moja porodica držala u Vejnsborou, zvan “Vajt vej” – rekao je Herbert u intervjuu koji je dao prošle godine povodom 70. godišnjice braka.

- Stalno sam je gledao kako dolazi i odlazi, bacio sam oko na nju. Konačno sam skupio hrabrost i pozvao je da izađe sa mnom – dodao je on.

 

Za prvi sastanak su otišli u bioskop a godinu dana kasnije Herbert je zaprosio Frensis.

- Pitao sam je da li bi me uzela za muža, a ona je rekla “naravno” – rekao je on.

Fransis je bila uzbuđena zbog venčanja, ali se plašila da se to neće dogoditi.

- On je uvek kasnio – rekla je ona.

Sveštenik je zamalo odbio da ih venča jer su kasnili sat vremena, ali nakon nekog ubeđivanja ceremonija je obavljena. To je bilo do sada najjeftinije venčanje.

- Platio sam za nju svega pet dolara – rekao je Herbert sa smeškom.

Fransis kaže da ju je Herbert tokom života stalno zasmejavao. Čak i u 93. godini on je zbijao šale. Takođe su se dobar deo života držali za ruke.

- Pretpostavljam, znate, da je to bilo zbog toga što je bio u vojsci, često je bio odsutan i kad bi došao kući stalno bih ga držala za ruku – rekla je Frensis.

 

Njihova ljubavna priča je prava inspiracija za njihovo šestoro dece, kako je navedeno u saopštenju povodom smrti Herberta i Frensis. Herbert je umro u 2.20 ujutru, a Frensis tačno 12 sati kasnije, u 14.20.

“Neverovatno je to što su bili zajedno 71 godinu a sada su zajedno u raju. To je neverovatna ljubavna priča”, navela je porodica u saopštenju.

Par je za 70 godišnjicu otkrio zašto su se toliko voleli i koja je tajna dugog braka.

- On je uvek bio pun ljubavi, strpljenja i ima dobro srce – rekla je Frensis.

Herbert je rekao da je njihova tajna u “iskazivanju ljubavi”.

- I da budete tu jedno za drugo – dodala je Frensis.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article