Najlepša ljubavna priča: Kad je imao 3 godine rekao je da će je oženiti i ostvarilo se! (FOTO)

Matt Grodsky i Laura Scheel upoznali su se u vrtiću, a Matt joj je tada pred svima rekao kako će je jednog dana oženiti.

Jedna od mojih najranijih uspomena jest ta kako u dobi od 3 godine stojim ispred svih u vrtiću i govorim Lauri kako ću je jednog dana oženiti, prisjetio se Matt.

  

Matt Grodsky (22) i Laura Scheel (22) vjenčali su se u prosincu, a njihovu priču prošli je tjedan podijelila Instagram stranica The Way We Met.

- Dok smo bili djeca, Laura me učila plesati, crtati brda te kako pravilno jesti narezani sir, prisjeća se Matt.

 *Foto: Facebook

Također, uvijek su se, kaže, zajedno igrali skrivača, trčali jedno za drugim po dvorištu, a kad bi u vrtiću bilo 'vrijeme drijemanja' oni bi uvijek ostajali budni.

- Kao dijete bio sam njome zaluđen, a i sada sam, kaže Matt te dodaje kako se tijekom čitavog predškolskog razdoblja trudio impresionirati Lauru.

 *Foto: Facebook

Unatoč njihovoj povezanosti u tako ranoj dobi, par je izgubio kontakt kada su ih upisali u različite osnovne škole. Njihove obitelji nastavile su održavati kontakt šaljući si pisma i čestitke, no Matt i Laura se sve do završetka osnovne škole nisu vidjeli.

Kada su upisali srednju školu, obnovili su svoj odnos. Matt kaže da je njihova prava romansa počela tek tada, iako ispočetka nije bilo lako. Kada je Lauru pozvao na spoj, ona ga je odbila. 

 

Ipak, nagovorio ju je, a nakon dva tjedna Laura i Matt otpočeli su ljubavnu vezu. Nastavili su je tijekom srednje škole i tijekom studiranja.

- Morali smo održavati vezu na daljinu jer smo studirali u različitim država, kaže Matt koji je Lauru zaprosio u vrtiću u kojem su se upoznali.

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article