NEMI BRAK Dvadeset godina nije reči progovorio sa suprugom: Evo zašto se zainatio! (VIDEO)

Japanac Otu pravi je primer tvrdoglave osobe, a zbog ljubomore i tvrdoglavosti sa suprugom Katajami Jumi nije razgovarao čak 20 godina.

Razlog zbog kojeg Otu dve decenije nije komunicirao sa suprugom zbilja je bizaran. Naime, bio je ljubomoran što Katajami pažnju posvećuje njihovoj deci i prestao je komunicirati s njom ali je i dalje nastavio živeti sa suprugom i troje dece.

Njegova supruga je tokom tih 20 godina pokušala da razgovara s njim, svaki dan mu se obraćala a on ne bi odgovorio ništa ili bi promrmljao nešto sebi u bradu.

 

Za ovu neobičnu porodičnu situaciju javnost je saznala kada je njihov 18-godišnji sin Jošiki poslao pismo u jedan televizijski šou i zamolio ih da mu daju savet kako rešiti ovu situaciju.

"Ja se ni ne sećam da sam ikada video tatu da razgovara s mamom, a ni sa nama ne priča," ispričao je 18-godišnjak.

Otu je pristao da sudeluje u emisiji i priznao je da je razlog prestanka komunikacije s njegovom suprugom čista ljubomora i to na vlastitu decu.

Nakon 20 godine ne komuniciranja pristali su da se nađu u parku, pretvarali su se da idu na sastanak i konačno su opet počeli razgovarati.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=a5IXj8LFKA0[/youtube]

(Izvor: vecernji.hr)

Share this article