Ovih 7 stvari jednu ženu čini PRIVLAČNIJOM od druge

Šta je to što jednu ženu čini privlačnijom od druge? Jedno je od čestih pitanja na koje se danas pokušava dati odgovor. Neki od vas misle da su to duge noge, prelep osmeh, zanosne obline… Složićete se da, biti seksi je mnogo više od samog fizičkog izgleda.

Dakle šta je to što čini ženu seksipilnom?

1) SAMOPOUZDANJE

Ključ seksipila leži u samopouzdanju. Moćan hod, uzdignuta glava, kontakt očima i širok osmeh. Osim toga, samopouzdanje odaje uspješnu osobu, koja se ne boji uzeti ono što želi.

2) AMBICIJA

Ambiciozne žene znaju šta žele i ka čemu streme. Ambicija je seksi, jer isti takav muškarac u takvoj ženi vidi srodnu dušu sa kojom može osvojiti svet.

3) STRAST

Strast ka životu. Strast ka drugoj osobi. Strast ka umetnosti, muzici, poslu,  ka bilo čemu što te pokreće i nosi. Videti ženu koja je zainteresovana i koja zaista voli ono što radi,  pravi je afrodizijak.

4) LJUBAZNOST

U današnjem društvu ljubaznost je retka osobina. Pažnja koju posvećujete drugoj osobu, pružanje pomoći onima kojima treba, retka je pojava danas. Ako žena poseduje ovu osobinu, pokazuje da ima i dobro srce, to je lepota njene unutrašnjosti.

5) ISKRENOST

Kada je žena ono što jest i ne menja se ni zbog koga, pokazuje da je zaista pozitivna i izgrađena osoba. Znači da dovoljno poštuje sebe da bi mogla poštovati i druge.

6) FINOĆA

Jedna od stvari koju je teško objasni. Finoća ne podrazumeva skupu i markiranu odeću i obuću. To je nešto što nosite u sebi i što iskazujete svojim ponašanjem.

7) INTELIGENCIJA

Ne možemo poreći da je fizički izgled nešto što nas privuče ka suprotnom polu. Flert obično započinjemo sa nekim ko nas fizički privuče, ali šta posle toga?  Da bi razgovor postao dublji i zanimljiviji, potrebna je određena doza intelekta. Ako to nedostaje, nestaće i privlačnosti.

Zato, birajte pažljivo.

zenablic

 

Share this article