PET MILIONA LJUDI poludelo je za ovim snimkom: Evo KAKO SE ZAPRAVO LJUŠTI POMORANDŽA, niko nije ni slutio da je TAKO JEDNOSTAVNO!

Koliko puta ste poželeli tokom pripreme hrane da prosto imate sve oprano, oljušteno i sitno iseckano - kuvanje bi tad čak možda bilo i pravo uživanje! Nažalost nema mašine ili aparata koji to mogu da urade umesto vas, ali postoje trikovi koji će vam ovu gnjavažu olakšati.

Naime, nedavno je na Jutjubu osvanuo vrlo koristan video o tome kako se na najjednostavniji način ljušte najkomplikovanije namirnice, a da trikovi koje su otkrili nisu još jedna prevara u nizu, dokazuje i broj pregleda i pozitivinih reakcija!

 

Ovaj video je od 12. juna, kada se i pojavio na ovoj platformi, pogledalo gotovo pet miliona ljudi, a komentari su mahom pozitivni, mada ima i onih koji tvrde da je sve prikazano prilično bespotrebno. No, vi pogledajte i procenite sami - verujemo da će vam ipak nešto od ovoga koristiti.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=MmELbaWybB4[/youtube]

U ovom video vodiču nam pokazuju kako da na najprostiji način oljuštimo nektarinu, paradajz, ananas, beli luk, ribu i morske plodove... No, nama je najzanimljivije bilo saznanje kako se može oguliti pomorandža - bez noža i prskanja soka svuda naokolo.

 

Sve što treba da uradite jeste da uvučete kašiku ispod kore i zarotirate je sve dok se ne odvoji jedna polovina. Postupak potom ponovite i na drugoj polovini narandže. Uostalom, sve je prikazano u snimku, a slika govori više od 1000 reči!

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article