Pitala sam komšinicu da li spava sa mojim mužem. Rekla mi je: "Ne, ali da hoću, odmah bi BIO MOJ", nekoliko dana kasnije KLUPKO LAŽI SE RAZMOTALO

Taman sam utonula u prvi san kada sam osetila da se moj dečko Dejv (34) nagnuo preko mene kako bi dohvatio nešto sa noćnog ormarića. Otvorila sam oči i videla da mi ispred lica drži otvorenu kutiju sa prstenom. "Hoćeš li se udati za mene?" - pitao me je.

Otkad sam ga upoznala, bila sam uverena da je on onaj pravi. Bio je sladak, simpatičan, šarmantan, duhovit i obarao me s nogu. Naravno da sam želela da se udam za njega, piše na svom Fejsbuku Ema S, koja je detaljno opisala krah svog braka, a ovako izgleda njena priča.

PROČITAJTE JOŠ "Ne želim decu", rečenica koja je zapalila društvene mreže; Šta Maja, majka jedanaestoro kaže o tome?

Naredne godine venčali smo se u intimnoj ceremoniji, a devet meseci kasnije rodila sam našu ćerku Medi. Dejv je bio divan otac i suprug, toliko da sam verovala da život nikako ne može da bude lepši. Želeli smo još dece, ali iako smo godinama pokušavali, nismo uspeli. Na kraju smo se pomirili s tim da smo tročlana porodica, ali nismo prestali da pokušavamo.

 

Jednog dana, na naš sprat stigle su nove komšije. Odmah smo otišli da se upoznamo.

- Ja sam Kejli - rekla mi je nova komšinica uz širok osmeh. Ona i njen dečko Ben imali su po 26 godina i imali su ćerku Ejndžel.

Uskoro smo postali porodični prijatelji a Kejli i ja najbolje drugarice. Taman kada sam poverovala da život ne može da bude lepši, zatrudnela sam. Dejv i ja bili smo van sebe od sreće, a prva osoba kojoj sam rekla bila je Kejli. Bila mi je najveća podrška i delovalo je da se od sveg srca raduje bebi.

Anju sam rodila krajem te godine. Bila je prelepa. Kejli me je uveravala da će ona i Ben pričuvati decu kad god nam treba. A onda, mesec dana kasnije, rekla mi je da su se ona i Ben razišli. Tešila sam je iz sveg srca. "Ne treba ti on. Imaš Dejva i mene", uveravala sam je.

Ema S

 *EMA S / FOTO: FACEBOOK

Kejli je jedno vreme živela kod svoje mame, a onda se vratila u stan i ponašala se kao da Ben nikad nije ni postojao. Povremeno bi zamolila Dejva da joj popravi nešto u stanu, ali taj njen stan odjednom je stalno zahtevao neke popravke. Toliko je vremena provodio kod nje da je naš stan počeo da vapi za majstorom. Međutim, kada bih mu skrenula pažnju na to, samo bi prevrnuo očima. "Pa prve smo komšije, šta je problem da joj pomognem? - pitao bi me.

- Opet joj pomažeš? Stalno si tamo. Zar zaista baš nema nikog drugog?

Dejv bi me onda pogledao kao da sam luda.

- Nije valjda da sumnjaš na to? - smejao bi mi se u lice i uveravao da nema razloga da brinem. Onda bi me uštinuo za obraz i otišao.

 

A u retkim trenucima kada Dejv nije bio kod Kejli, ona je bila kod nas. Često bih se vratila sa posla samo kako bih zatekla njih dvoje kako se kikoću u kuhinji.

- Nadam se da vas ne ometam - rekla bih sarkastično, na šta bi Kejli mrtva hladna odgovarala "Naravno da nam ne smetaš. Dođi, slobodno nam se pridruži", kao da je u sopstvenoj kući.

Na kraju više nisam mogla da izdržim i pitala sam je otvoreno da li spava sa mojim mužem. Pogledala me je pravo u oči i rekla: "Ne, ali da hoću, mogao bi odmah da bude moj".

U potpunom šoku, ispričala sam to Dejvu koji je poludeo i ponovo me uveravao da se između njih ništa ne događa.

Ema S

 *EMA S / FOTO: FACEBOOK

Par dana kasnije, Dejv je kao i uvek nešto majstorisao po Kejlinom stanu. Tog dana, Kejlina sestra Šenon me je pozvala.

- Mislim da bi trebalo da znaš da Kejli i Dejv imaju vezu - rekla mi je. Zanemela sam od šoka. Dvoje ljudi kojima sam verovala najviše na svetu me je izdalo.

Drhtavim rukama okrenula sam Dejvov broj.

- Znam sve. Pravio si budalu od mene i govorio mi da nema razloga da brinem, ali sada znam da zaista spavaš sa njom - vrištala sam u slušalicu. Dejv je poricao sve dok mu nisam rekla da mi je to rekla Šenon. Tada mi je rekao samo "Žao mi je Em".

 

Ispostavilo se da njihova afera traje nešto duže od mesec dana. Izvinjavao mi se ali bilo je više nego očigledno da on zaista želi Kejli. Muka mi je bilo od svega. Anja je imala samo četiri meseca, a tata joj je stalno bio kod komšinice.

Izbacila sam Dejva iz kuće, a Kejli je odmah na Fejsbuku objavila da su njih dvoje u vezi. Počeli su da žive zajedno.

PROČITAJTE JOŠ Tibetanci se smatraju najboljim roditeljima na svetu: Oni imaju 4 faze vaspitanja deteta i toga se striktno drže!

Od tada je prošlo tri godine. Dejv i ja smo razvedeni. Oni su bili zajedno dve godine i onda raskinuli. Ja sam jedva prebolela ti izdaju. Jedva sam i ubedila sebe da nisam kriva za to što se dogodilo. A onda, što sam više posmatrala tih naših 11 zajedničkih godina, shvatala sam da je on kriv. Da sam ja bila ta koja je uvek bila tu za njega i koja je stajala uz njega i u najtežim trenucima. Da to nema veze ni sa tim kako izgledam, ni da li imam višak kilograma. Da, da je zaista čovek, nikad ne bi to uradio. Ipak, naravno da je moje samopouzdanje posle toga rapidno opadalo. Krenula sam na fitnes koji mi je pomogao da vratim samopouzdanje i steknem nove prijatelje.

Ema S

 *EMA S / FOTO: FACEBOOK

Ali ono što me je najviše podiglo su moje ćerke. Ipak, pre svega sam majka. Želim da moje ćerke porastu u jake, nezavisne žene, i zato sam morala da im dam pravi primer.

I danas imam trenutke kada se prisećam njihove izdaje i njihove reči odzvanjaju mi u glavi. Ali zaista verujem da su mi učinili uslugu i mnogo važnije - znam da zaslužujem da budem voljena i znam da je sa mnom sve u redu. I zato želim da poručim svim prevarenim ženama: Niste vi problem. Sve je u redu sa vama. Plačite, vrištite, radite šta god mislite da će vam pomoći. Jače ste nego što mislite. Ne zatvarajte se u sebe, samo dopustite porodici i prijateljima da vam pomognu i vreme će pokazati svoje.

Share this article