Posadio je hiljade stabala nakon smrti svoje žene: 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik

Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina. Buđenje je to pokraj ljubavi svog života i zaljubljivanje u tu osobu svakim danom sve više i više.

Takav su brak Winston i Janet Howes imali.

 

33 godine, Winston je uživao život s jedinom osobom koju je ikada volio. Ona je imala njegovo srce, a on njezino, piše Faithit.

zena-stabla-2

No, 1995. Janet je preminula od srčanog udara. Imala je samo 50 godina te je postala dio srca koji je Winstonu nedostajao. Kao način da održi sjećanje na svoju suprugu, Winston je došao na ideju. Na zemljištu veličine 453247 kvadratnih metara iza svoje farme Winston je potražio profesionalnu pomoć kako bi zasadio nekoliko tisuća hrastovih stabala na dijelu toga zemljišta.

Ali ta stabla nisu zasađena nasumično. U sredini drveća otkrila se ogromna čistina u obliku srca.

zena-stabla-3

„Kada je sve bilo dovršeno, postavili smo klupu u polje, gledala je na mjestu gdje je ona prije živjela. Ponekad odem tamo, samo kako bih sjedio i razmišljao o stvarima. To je poseban i dugotrajan način da održim sjećanje na nju.“

Sada, više od 20 godina kasnije, drveće je izraslo i pretvorilo se u Winstonovu osobu šumu na toj farmi.

No u sredini te šume leži čistina u obliku srca, koju Winston nastavlja posjećivati kako bi sjedio sa „svojom suprugom“.

 

„Srce pokazuje na Wotton Hill, odakle je Jane,“ rekao je, „Posadili smo narcise u sredini koji cvjetaju u proljeće.“

Winstonova čistina bila je obiteljska tajna sve do 2012. Ne može se vidjeti kroz šumu s ceste, te nitko nije znao da postoji. No, letač u balonu naišao je na spektakularan pogled dok je putovao nebom iznad Winstonove farme jednog jutra.

zena-stabla-4

„Imam svoj balon i vrlo često letim – ali ovo je bio jedan od najnevjerojatnijih prizora koje sam ikada vidio s visine,“ objasnio je, „Bilo je to savršeno srce skriveno od pogleda – ne biste znali da je tamo. Možete samo zamisliti ljubavnu priču.“

Kako je ovo predivno svjedočanstvo životu i ljubavi koje su Winston i Janet dijelili. Njegov brak trajao je 33 godine, ali će ova uspomena ostati podsjetnik da će njihova ljubav trajati vječno.

(Izvor: novizivot.net)

Share this article