Predivna stvar koja se događa kada muškarac zagrli ženu

Iako su ove stranice namenjene ženama, ovo je tekst koji bi svaki muškarac trebao pročitati.

Reč je o nečemu što je jednostavno napraviti, a izaziva poseban osećaj intime, topline i bliskosti.

I zato – muškarci – grlite svoje voljene žene puno češće. Postavite je u središte svog kruga. Obožavajte svoje dame tako da im pokažete koliko nežna i senzualna vaša ljubav može biti.

Volite je iskreno i čiste duše – ona žudi za tim jednako kao i vi.

 

Pisac David Tumarison je predivno opisao što se događa tokom iskrenog i intimnog zagrljaja.

“Kada muškarac tiho priđe ženi s leđa i zagrli je, on zatvara krug. Njegov i njen krug. To je krug nežnosti, topline i zaštite. A on postavlja ženu u samo središte tog kruga strasti. I tako spontano pokazuje da je u tom trenutku ona središte svemira. Muškarac grli ženu u tišini. I žena takođe prihvata tišinu. Ona oseća tople struje koje dolaze iz tih vrućih i umirujućih ruku.

Kada muškarac zagrli ženu, ona se osjeća kao da ima krila, da može leteti. Taj je krug ljubavi smirujuć i udoban. Ta tiha nežnost podstiče je da se topi kao kocka šećera u šoljici čaja. Ko je sada ona, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga?

Šta ona oseća? Ko je ona u tom trenutku?

Je li žena ili devojka? Osjeća li se voljenom, ili je ona ta koja voli? Da li prekrivač tišine leži na ramenima žene i skriva njene misli od muškarca.. ili u tom  krugu ništa više nije skriveno? Ipak je on samo grli, štiti od spoljnog sveta koji je tako hladno i samotno mesto. A u njegovom naručju je taj svet udoban i topao. Te su ruke njena zaštita i mirnoća. To je sve što žena nesvesno traži i čemu se nada…”

(Izvor: zdravaisretna)

Share this article