Slika koja je potresla Srbiju: "Priča koja se iza nje krije ostaviće vas u suzama"

"Dani prolaze, ali bol ne prestaje. Najviše me boli što sam izgubio druga sa kojim sam sve delio", počinje svoju priču za "24 sata" Beograđanin M. M. koji se predstavio kao mladić koji je dirnuo ljude širom Srbije sada već čuvenom slikom sa klupe u Batajnici. Slika je tužna, ali priča koja se iza nje krije kao da je iz nekog holivudskog filma. Nažalost, ne sa srećnim krajem.

Momak koji tvrdi da je baš on juče sam po kiši sedeo na jednoj batajničkoj klupi, savladan osećanjima i uspomenama, danas je odlučio da progovori i otkrije kako je nastala ova fotografija. Reč je, kao što se i dalo pretpostaviti, o jednoj posebnoj devojci.

"Sa tom devojkom sam proveo četiri godine, delio dobro i zlo, ta devojka me je čuvala od samog sebe. A ja sam se loše ophodio prema njoj. Saznao sam da me je prevarila, pokušao sam da pređem preko toga ali nije vredelo. Raskinuli smo konačno prošle godine pred moj rođendan, a ja sam tada shvatio šta sam imao i šta sam izgubio", priča M. M. za "24 sata".

 

Ovaj romantični momak ne želi da otkriva identitet jer, kako kaže, niko ne zna za njegovo stanje kada mu je loše. A stanje je takvo da je juče čitav srpski Fejsbuk samo o njemu brijao, i nema momka koji se nije bar na trenutak zamislio na njegovom mestu. I nije mu bilo ni malo lepo.

Od kad su raskinuli prošlo je godinu dana, ali naš sagovornik ne prestaje da pati sa njom.

"Dani prolaze, ali bol ne prestaje. Najviše me boli to sto sam izgubio druga pored kojeg su svi problemi nestajali. Svaki put kad mi je teško ja uzmem nešto njeno, što mi je poklonila za te četiri godine. Šetam po gradu i zamisljam da je ona pored mene. I razmišljam o životu i problemima. Ja nisam iz Batajnice. Juče me je samo muka i tuga navela tamo", iskren je M.

Juče je pored sebe imao plišanog medu kojeg mu je poklonila. Često se dešava da tako, sa nekim njenim poklonom, sedi i po kiši, i po suncu i po snegu. I tada ljudi najčešće zastanu da ga pogledaju, da ga pitaju šta mu je. Ali ovo je prvi put da ga je neko slikao.

"Znam da će me ona svakako prepoznati, ali nije to poenta, jer znam da ne može da mi se vrati, jer znam da je to nemoguće. Kada bih mogao da vratim vreme sada, znam šta bih drugačije radio. Izvinio bih joj se za svaku njenu suzu i uplakanu noć. Nikad nisam pokušao da se pomirim sa njom jer znam da ne moze biti kao ranije, a to me i najviše boli", iskren je ovaj momak.

On kaže da je svoju priliku propustio, ali ima posebnu poruku za sve one koji možda još uvek mogu da isprave svari.

"Ako ste zaljubljeni čuvajte to što imate, jer prava "the" ljubav se jednom pojavi u životu, barem je u mom slučaju tako", zaključuje momak koji nam se javio.

(Izvor: 24sata.rs)

Share this article