Špijunirao je svoju ženu da sazna zašto je svako veče premorena. Bolje da nije...

Koliko ste puta čuli da je muškarcima u životu mnogo teže nego ženama?

Koliko ste puta, ako ste muškarac, rekli da to nije tačno?

 

Japanci su napravili zanimljivo istraživanje na ovu temu i dokazali, nećete verovati, da žene nose mnogo veći teret! Na osnovu ovih saznanja su napravili i kratki film kom je tema upravo to, a odgovor na pitanje "ko nosi veći teret - muškarci ili žene", dali su kroz priču jedne porodice.

Video koji je oduvao milione gledalaca prikazuje muža koji tajno snima svoju ženu i sve njene aktivnosti u toku dana. Malo je reći da ga je ono što je video zauvek ućutkalo.

Pogledajte:

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=q-Weuk9uVI8[/youtube]

Dakle, nasuprot uverenju većine (pošto su, muškarci, jelte, snažniji) žene su te koje u toku dana prosečno nose više kilograma tereta. Anketa koja je sprovedena u istraživanju okupila je nasumičnih 100 ispitanika, a svako je upitan o svojim dnevnim navikama u nošenju stvari.

Ispostavilo se da žene dnevno ponesu oko 7.2 kg, što je čak duplo više nego što prosečni muškarac nosi u prosečnom danu. I ne samo to - čak 18 odsto žena je odgovorilo da na svakodnevnom nivou nose više od 15 kilograma.

Tako, kad sledeći put rešite da omalovažavate napor koji žena ulaže u toku dana ili da joj glavobolju prebacite kao izgovor - setite se ovog filma.

(Izvor: Noizz.rs)

 

Share this article