U braku su skoro 70 godina - a njihove fotografije otkrivaju kako ZAISTA izgleda PRAVA LJUBAV (FOTO)

Oli i Donald King iz Kentakija u braku su 68 godina i dalje su zaljubljeni jedno u drugo, kao prvog dana kada su se sreli. O tome svedoče njihovi pogledi, koje možete da vidite kod tek smuvanih tinejdžera.

Kada je prošlog meseca njihova unuka na Fejsbuku okačila sliku, kojom je želela da ih iznenadi za godišnjicu, Pejdž Frenklin odlučila je da napravi seriju fotografija o ovom neobičnom paru. Ona ih je posetila na farmi u Kentakiju i uverila se u ljubavnu bajku koja traje tolike godine.

 

Donald i Oli imaju troje dece i petoro unučadi, uključujući i 24-godišnju Ešli Ovens, čija slika je otrkila priču o njihovoj ljubavi.

Foto: Paige Franklin Photography

 *Foto: Paige Franklin Photography

– Bilo je trenutaka u karijeri kada sam posle seta rekla: Baš volim ovaj posao. Ovo je jedan od tih dana. Oli i Donald su dve najzanimljivije duše, drago mi je što sam ih upoznala. U septembru će biti u braku 68 godina. Oni više od 30 godina žive na farmi gde gaje goveda, sade kukuruz, soju i duvan – rekla je Pejdž.

Foto: Paige Franklin Photography

 *Foto: Paige Franklin Photography

Zanimljivo je da se nikada nisu razdvajali ili proveli veče jedno bez drugog, a kako kažu, za dugoročan brak zahvalnost duguju Bogu.

 

Foto: Paige Franklin Photography

 *Foto: Paige Franklin Photography

– Pitala sam Donalda da mi otkrije jednu stvar na koju je posebno ponosan kada je Oli u pitanju. Pogledao me je na sekund, a zatim vratio pogled na nju i rekao: Ne postoji samo jedna stvar. Ona je neverovatna u kompletu – dodala je Pejdž.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article