USRED NOĆI MUŽ ME PROBUDIO SA SUZAMA U OČIMA: Posle onoga što sam čula i ja sam počela da PLAČEM!

Žena koja je želela da ostane anonimna podelila je šta joj se desilo usred noći sa suprugom koji je 4 godine mlađi od nje.

Ona ima 31. godinu, a muž joj je predložio da ubrizga botokos, pa je čak počeo da plače zbog njenog izgleda. Odlučila je da sve objavi na jednom sajtu.

 

"Moj muž i ja u braku smo manje od šest meseci, a pre toga smo bili zajedno pet godina. Počeo je da se udaljava od mene, a kada bih ga pitala što se događa, rekao bi mi kako ga nešto muči, ali nije želio da kaže šta", započela je žena i otkrila da njen suprug nije želeo da kaže šta ga muči do jedne noći.

*FOTO: PROFIMEDIA

"Jedne me noći probudio u suzama. Vrlo ozbiljno me pogledao i pitao mogu li da razmislim o tome da se podvrgnem botoksu", napisala je i dodala kako joj je suprug rekao da se svaki put razočara kada se ona nasmeje.

 

"Ako već u mojoj 31. godini smatra da sam stara žena, šta li će tek biti kasnije? Kako ćemo imati decu zajedno? Kako da se ikad više osećam privlačno? Ne želim botoks. Uvek sam htela da starim prirodno i u vlastitoj koži. Volim da se smejem i rekli su mi da je osmeh moj najveći atribut. Ali, očito moja sreća uzrokuje bol mom suprugu", zaključuje žena.

*FOTO: PROFIMEDIA

Ljudi koji su komentarisali ovu objavu su stali na stranu šokirane žene.

"Trebalo bi da budeš sa nekim ko ne pokušava da promeni tvoj izgled", neko joj je poručio. "To je nenormalno", bio je još jedan od komentara.

*FOTO: PROFIMEDIA

(Izvor: Kurir.rs / Reddit)

Share this article