ŽENSKI VS. MUŠKI MOZAK: Jedina razlika između muškaraca i žena koja će vam stvarno otvoriti oči

Kako jedan običan dan okončan "romantičnom" večerom izgleda iz perspektive žene, a kako iz ugla njenog muža?

Unosi u njihovom dnevniku najbolja su ilustracija osnovne razlike između muškaraca i žena i dokaz da smo zaista pali sa različitih planeta.

Njen dnevnik:

"Danas sam primetila da mi se muž čudno ponaša. Imali smo rezervaciju za večeru i trebalo je tamo da se nađemo uveče. Kako sam se zadržala u šopingu sa drugaricama, malo sam zakasnila. Moja krivica. U restoranu je bio ćutljiv i osetila sam da ga nešto muči. Prvo sam mislila da se naljutio što sam kasnila, ali sam onda shvatila da je problem mnogo, mnogo dublji.

 

Predložila sam mu da pređemo na neko mesto gde je manja gužva kako bismo mogli da razgovaramo. U malom, prijatnom kafiću sam ga pogledala u oči i pitala ga šta ga muči. Ignorisao je moja osećanja i ponavljao da je sve u redu. Uporno sam želela da saznam da li sam ja uradila nešto što ga je razočaralo, a on je ponavljao da nije uznemiren i da nema razloga da brinem.

Na putu do kuće sam mu rekla da ga volim. Nasmešio mi se, ali je ostao koncentrisan samo na vožnju. U tom trenutku mi stvarno ništa više nije bilo jasno. Zašto, ali zašto jednostavno nije rekao da voli i on mene?! Stigli smo kući, a ja sam bila slomljena. Primetila sam da je distanciran i da se ponaša kao da uopšte ne postojim. Sedeo je mirno i gledao svoju omiljenu seriju. Poželela sam mu laku noć i otišla u krevet. Posle oko 15 minuta, ušao je u sobu i uskočio u krevet. Uskoro je zaspao. A ja... Ja nisam mogla oka da sklopim. Sve vreme sam razmišljala šta se dešava s njim. Osećam se kao da ga gubim. Ovaj brak je verovatno završen. Moj život se raspada."

Njegov dnevnik:

"Danas nisam mogao da upalim motor. Nešto ozbiljno nije u redu s njim, ali ne mogu da provalim šta. Moraću da ga oteram kod mehaničara..."

(Izvor: 24sata.rs / brightside.me)

Share this article