Ženu je veoma teško zavesti: Ali ovo su rečenice na koje svaka dama pada kao pokošena!

Teško je prići devojci ili ženi u kafiću, na ulici ili u krcatom klubu, i šarmirati je nečim zabavnim ili pametnim. I zato tada mogu da pomognu neke situacije ili rečenice iz filmova!

Ne, nije otrcano ako su vam filmovi inspiracija, ili vam daju onaj početni potez, koji može da pomogne da se razbije led i bude uvod u “nešto više”.

Evo koje je najbolje rečenice iz filmova sajt HarpersBazaar izdvojio.

 

1. "Očajnički ti je potrebno ljubljenje. To je ono što ne valja u vezi sa tobom. Trebalo bi češće da te ljubi, i to neko ko zna kako.“ Klerk Gejbl, Prohujalo sa vihorom (1939).

2. „Da li hoćeš da se udaš za mene? Da li ti je ostavio novac? Odgovori mi prvo na drugo pitanje.“ Gručo Marks, Duck Soup (1933).

3. „Dobro izgledaš. Imaš lepo telo, lepe noge, lepo lice, svi ovi momci su zaljubljeni u tebe. Jedino što imaš taj izraz u očima kao da nisi spavala ni sa kim godinama.“ Al Paćino, Scarface (1983).

4. „Tvoj muž mi je rekao da si bila najlepša žena koju je upoznao. Nisam očekivao najlepšu ženu koju sam ja upoznao.“ Džordž Kluni, Intolerable Cruelty (2003).

Foto: Thinkstock

*Foto: Thinkstock

5. „Da li bi volela da imaš seksualni odnos toliko intenzivan, da bi mogao da promeni tvoje političko stanovište?“ Džon Kjuzak, The Sure Thing (1985).

6. „To je lepa haljina – gde joj je ostatak?“ Endi Garsija, Internal Affairs (1990).

7. „Onesvesti se, uhvatiću te.“ Ralf Fajns, The English Patient (1996).

 

8. „Ne znam tačno šta bi trebalo da kažem da bi ti imala odnos sa mnom. Ali možemo li da se pretvaramo kako sam sve to rekao? Mislim, razgovarali smo o fluidnoj razmeni, je l’ tako? Onda, da li bismo mogli da pređemo pravo na seks?“ Rasel Krou, A Beautiful Mind (2001).

9.  „Činiš da želim da budem bolji čovek.“ Džek Nikolson, As Good As It Gets (1997).

10. „Znaš da kažu da koristimo samo 10 odsto našeg mozga? Mislim da koristimo samo 10 odsto naših srca.“ Oven Vilson, Wedding Crashers (2005).

11.“Znaš li šta si ti? Ti si polimorfna perverzija.“ Vudi Alen, Annie Hall (1977).

12. „Možeš li da čuvaš tajnu? Pokušavam da organizujem bekstvo iz zatvora. U potrazi sam za saučesnikom. Prvo bismo morali da pobegnemo iz ovog bara, zatim iz hotela, pa iz grada, i onda iz zemlje. Da li si za?“ Bil Marej, Lost in Translation (2003).

Foto: Thinkstock

*Foto: Thinkstock

13. „Želim te. Želim celu tebe. Zauvek. Ti i ja. Svaki dan.“ Rajan Gosling, The Notebook (2004).

14. „Možda sam kršio zakon, draga, ali ti si ta koja mi je ukrala srce.“ Bred Pit, Thelma and Louise (1991).

15. „Kada shvatiš da želiš da provedeš ostatak života sa nekim, onda želiš da ostatak tvog života počne što je pre moguće.“ Bili Kristal, When Harry Met Sally (1989).

16. „Moramo da te oslobodimo te mokre odeće i da te stavimo u suvi martini.“ Džej Čandrasekar, Beerfest (2006).

17. „Šta tako dobra devojka kao što si ti radi na ovakvom mestu?“ Šon Koneri, You Only Live Twice (1967).

18. „Vidiš, imam ovaj mali problem. Neko me prati… Treba mi neko da me pokriva. Potrebno mi je da se pretvaraš da imamo urnebesen razgovor, i da se silno zabavljaš.“ Tom Kruz, Vanilla Sky (2001).

19. „Ukrstio sam okeane vremena da bih te pronašao.“ Geri Oldman, Dracula (1992).

20. „Ti si sve ono što nisam znao da sam oduvek želeo.“ Metju Peri, Fools Rush In (1997).

21. „Znaš, opasno je za tebe da budeš ovde u ovom delu smrznute hrane, zato što bi mogla da otopoš sve te stvari.“ Stiv Martin, My Blue Heaven (1990).

22. „Tvoje oči su čudesne, znaš li to? Nikada ne bi trebalo da ih zatvaraš, čak ni noću.“ Olivije Martinez, Unfaithful (2002).

23. „Volim te. Ti me upotpunjuješ.“ Tom Kruz, Jerry Maguire (1996).

(Izvor: BizLife.rs)

Share this article