Majka je primetila da građevinci gledaju devojčicu kroz prozor, a onda su joj poslali poruku koja ju je ostavila bez reči!

Kada je riječ o odgajanju djece, većina roditelja želi da njihova djeca budu sretna i zdrava. Posao nas majki i očeva je da naši maleni budu sigurni i da ih što bolje pripremimo za svijet.

No ponekad se stvari baš i ne odvijaju kako smo planirali. Za jednu je majku iz St. Louisa noćna mora postala stvarnost kada je njezina dvogodišnja kćer iznenadno prisiljena biti u izolaciji bez ikakvog kontakta s vanjskim svijetom.

Snimka zaslona: YouTube

Malenoj Vivian Keith je iznenadno dijagnosticirana akutna leukemija. Ne samo da se borila za svoj život, nego je zbog kemoterapije bila prisiljena biti u izolaciji. Njezina jedina komunikacija s vanjskim svijetom odvijala se kroz bolnički prozor.

   

Dvogodišnja Vivian provodila je sate gledajući kroz prozor, a jedna joj je grupa muškaraca posebno zapela za oko. Grupa građevinaca koji su radili na susjednoj zgradi bila je posebno zanimljiva ovoj djevojčici, a nije trebalo dugo da ju primijete.

Snimka zaslona: YouTube

Svaki dan, djevojčica bi sjedila pokraj prozora u svojoj bolničkoj sobi i mahala bi građevinarima. Nije trebalo dugo da njezina majka uoči važnost te rutine. Taj je ritual bio svojevrsna terapija za izoliranu djevojčicu, a taj gotovo neznatni kontakt s ljudima bio je dovoljan da se osjeća povezanom s vanjskim svijetom.

Mama Ginger Keith rekla je za USA Today:

„Svako smo se jutro probudili i mahali im. I morale smo mahati  dok netko nije mahnuo natrag.“

Snimka zaslona: YouTube

Travis Barnes i Greg Combs bili su dio  koja je radila na zgradi za vrijeme dok je djevojčica boravila u bolnici. Iako su mahali mnoštvu djece koja su boravila u Barnes-Jewish bolnici za djecu u St. Louisu, jedno se dijete isticalo više od drugih. I po suncu i po kiši, dvogodišnja je Vivian uvijek bila na prozoru kako bi ih pozdravila.

Jedan od radnika, Travis Barnes je rekao za USA Today:

„Bili smo na visini tri kata te smo mogli vidjeti djecu kako nam mašu s prozora.“

 

Jedan dan je bio posebno težak za ovu malu hrabru djevojčicu te su majka i kćer bile skrhane i potištene. Čudom su uočile znak odmah preko  njihovog prozora. Nešto je pisalo. Posebna poruka za tu djevojčicu.

Navodno je Vivian dodirnula njihova srca. Toliko ih je dirnula da su odlučili učiniti nešto posebno za nju. Njihova je gesta neopisivo iznenadila majku te je brzo uhvatila kameru kako bi zabilježila nezaboravan trenutak.

Snimka zaslona: YouTube

Na svu sreću, to nije bio kraj njihovih priča. Nedugo nakon tog događaja dogovoren je sastanak te je malena djevojčica dobila priliku vidjeti drage muškarce s kojima se sprijateljila kroz svoj usamljeni bolnički prozor.

Muškarci su bili očarani Vivian. Travis Barnes je rekao za USA Today:

„Dodirne vas. Prizemlji vas na trenutak. Shvatite kako je vaš život zapravo dobar.“ 

Pogledajte predivan trenutak kada su se prvi  upoznali u priloženom videu.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=cQ0Kttu3IqA&t=3s[/youtube]

(Izvor: novizivot.net / faithtap.com)

Share this article