Nakon 10 divnih sinova roditelji napokon dobili devojčicu

Nakon par meseci, na pregledu, lekar im je rekao da čekaju devojčicu – roditelji nisu mogli verovati.

Nakon deset sinova roditelji su primili vest koja ih je ugodno iznenadila – lekar im je rekao da će napokon dobiti devojčicu. 

Lexis Brett nije neiskusna majka. Odrasla je kao jedino dijete. Dok je odrastala nije znala želi li imati veliku obitelj.

 

Udala se s 22 godine za Davida Bretta te je ostala trudna s njihovim prvim djetetom. Nakon rođenja prvog sina, Campbella, nije razmišljala o tome hoće li imati još djece.

Samo nekoliko mjeseci kasnije Alexis je otkrila da je ponovno trudna. Rodila je i drugog sina, Harrisona. 

Tokom 16 godina roditelji su dobili 10 divnih sinova

Tijekom slijedećih 16 godina rodila je i Corey, Lachlana, Brodiea, Brahna, Huntera, Macka, Bakea i Rothagaidha. Desetero djece, a svi sinovi. 2018. godine na Badnjak Alexis je shvatila da je ponovno trudna. Mislila je da ih čeka još jedan dječak.

Nakon par mjeseci, na pregledu, liječnik im je rekao da čekaju djevojčicu – roditelji nisu mogli vjerovati. Bilo im se teško naviknuti na tu činjenicu nakon rođenja 10 dječaka. Ubrzo su se i na to naviknuli i započeli potpuno novo poglavlje u svom životu.

Po prvi put su kupovali žensku odjeću 

Po prvi su put kupovali žensku odjeću iako im je to bilo potpuno strano. U kolovozu 2019. godine, Alexis je rodila malenu Cameron koja je postala prva kćer Brett obitelji. Također, rođenje kćeri je vidno i pozitivno utjecalo na cijelu obitelj.

 

David je rekao da su se dečki počeli mnogo pristojnije ponašati otkako su dobili sestru. 

Alexis sada ima 11-ero djece te je rekla da će tu stati (iako je isto rekla i nakon 10. sina). No, ovaj puta ustraje u tome da su dani trudnoće sada prošlost. Možda je samo čekala tu jednu djevojčicu?

 

Sada je kućanstvo Brett zaista pretrpano iako obitelj ima zaista veliku kući s pet spavaćih soba, no ujedno ima i 11-ero djece. No, situacija bi se trebala uskoro popraviti jer će stariji sinovi u slijedećih nekoliko godina otići na fakultet.

Share this article