U fokusu

Crnogorska policija traga za ženom koja je 12. aprila, koristeći falsifikovana dokumenta klijentkinje Lovćen banke, sa njenog računa podigla 1,3 miliona evra. 

Vladimir Krnač (57) dospeo je u centar medijske pažnje ovih dana. Mnogi ističu da se u kvizu „Najslabija karika“ dogodila nepravda kakva se ne pamti u takmičenjima tog tipa, na koju nije bio nem ni voditelj samog kviza Nikola Kojo.

Na području opštine Gadžin Han na jugoistoku Srbije u toku prošle godine rođeno je svega 26 beba, a dvoje od njih, blizanci Luka i Aleksa, doneli su sreću u dom Besjane i Ivana Kitanovića iz Zaplanjske Toponice.

Pevač Milan Stanković poslednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života i posvetio crkvi, te se više puta nagađalo da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve.

Siniša Ristić je čovek koga svi u gradu poznaju. Dugogodišnji uspešni privrednik i vlasnik firme koja je nedavno, u decembru, proslavila 30 godina uspešnog poslovanja.

Sudeći po broju turista na planinama Zapadne Srbije veliko je pitanje da li je iko ostao u gradovima. Na hiljade posetilaca tokom jučerašnjeg dana stiglo je na Zlatibor, a lep sunčan dan obrodavao je skijaše ali i šetače.

Društvenim mrežama širi se dirljiva fotografija jednog Azerbejdžanca koji je svoj stari trošni auto nakrcao stvarima i krenuo pomoći potresom razorenoj Turskoj.

Page 1 of 599